Det är inte så mycket annat.

Shit! Ni måste ju tröttna på att jag bara skriver om min träning hela tiden. Men det är faktiskt det som styr mitt liv just nu. Jag gör inte så mycket annat.

Och jag trivs ypperligt!


With love

Mia

Träning ändå

Alla träningspass blev inställda igår pågrund av all snö. Vi kom inte in i lokalen för all snö som låg på taket innan dom skottade låg nu så fint framför dörrarna istället. Men istället för att krypa ner i soffan så gick jag bort till gymmet där jag möte syrran som dagen till ära fick jobba där. Vi sprang lite på löpbandet och sedan tränande vi på vårt zumba pass. Vi har ju pass på fredag och som nuläget är så är det fullbokat. ihihih... jag blir nervös bara jag tänker på det.

Är iallafall stolt över att jag tränade fast det blev inställt. Klapp på axeln!


With love

Mia

Bowling på Buddy´s

Sitter och går igenom Buddy´s meny för den 6 mars ska jag iväg och bowla med jobbet. Blir ju givetvis mat också men jag har svårt att bestämma mig. Men det lutar antingen mot:
  • Oxfilétoast
  • Ostgratinerade nachos
  • Kycklingburgare
  • Fajitas
Allt låter just nu väldigt gott för jag är hungrig!

Men nu ringde syrran så jag får bestämma mig snabbt.

Nachos och Fajitas har jag ätit där förut så jag tror att jag provar något annat. Oxfilétoasten är dyr så då finns det bara ett alternativ kvar, alltså KYCKLINGBURGARE!!!
Jo jag är nöjd med mitt val =)

With love
Mia

Ingen bra dag!!!

  • Det hela började med att jag insåg att jag är för stor för att ha kläder på mig. Iallafall dom kläderna som jag vill ha. Detta gjorde mig grymt deprimerad, så deprimerad att jag bara skrattade åt hela situationen. Trodde faktiskt inte att jag var SÅ stor.
  • Sen så har Thor skrikit större delen av eftermiddagen. Han har knappt sovit någonting vilket gör att det man brukar hinna med att göra inte har hunnits med. Han har väl blivit såpass stor nu så att han vill vara med lite mer. Blir till att komma in i nya vanor.
  • Loke skötte sig inte heller så bra. Han har inte lyssnat på mig så jag har fått skrika på honom, vilket inte gör saken bättre och han blir ju inte mer sammarbetsvillig men tyvärr så går mitt humör ut över honom. Sen så kändes det som att vi backade flera år i hans utveckling idag. Först bajsade han i sin badbalja. Så det var bara till att ta upp honom och skrubba både honom och ALLA leksaker som han hade däri. När vi sedan gick upp till hans rum för att ta på blöja och dricka välling innan sängdags så ställer han sig och kissar på golvet i sovrummet. Och givetvis hade han alla sina leksaker där. Så det var bara till att lägga sig på alla fyra och torka och påbörja ny skrubbning av barn och leksaker.
  • Har ont i ryggen. Började känna av det efter ABBA gympan i fredags. Känns jobbigt att sträcka ut ryggen och det hugger till lite grann när jag böjer mig ner.
  • Sen så tror jag att Anders är grymt irriterad på mig, vilket gör mig irriterad. Han tycker att jag ändrar mig hela tiden angående bröllopet. Han tycker att jag lyssnar så mycket på alla andras ideér och så kanske det faktiskt är. Men det kan ju vara för att våra ideér kanske inte är bäst. Tycker det är jätte skönt med tips. Vi kommer ju inte med egna så....
Nu har jag fått skriva av mig lite så nu ska jag sätta mig och koppla av i soffan med en bra film.

Hoppas på att denna dagen ska ta slut snart så att jag kan vakna upp till en bättre dag imorgon.

BLÄÄÄ FÖR DENNA DAGEN!


With love
Mia

Fin måste man vara...

...Så på måndag blir det till att ringa frisören. Måste få bort det röda ur håret, vill bara vara en snygg brunett med ljusa slingor.  Och med erfarenhet så vet jag att det tar tid att få upp det ljusa i slingorna när man har så mörkt som jag har det nu, så det lär ju bli fler än en behandling innan bröllopet. Bäst att vara ute i tid.
Funderar också på att be linda fixa lösnaglar på mig. Har aldrig haft det så tänkte prova att ha det och se hur det tar sig på mig. Har ganska så korta och korviga stumpar till fingrar och jag har hört att längre naglar med fransk manikyr gör att helheten ser snygg och lite slankare ut. Syrran är duktig på det så det är nog inga problem. Det är ju även hon som ska ordna min make-up och min frisyr. Tur jag har =)
Har iallafall bestämt mig för att inte sätta in löshår. Man får väl helt enkelt ordna frisyr efter den längden man har.

With love
Mia

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ!!!

Tittade ut imorse och fick nästan en chock. Hur mycket snö har det kommit egentligen?
Tur att vi fick hjälp av Roger igår att ta bort den värsta snön på altantaket för det hade nog inte hållt för så mycket mer.
Skule iväg och träna spinning men insåg snart att jag inte fick ut bilen. När dom skottade stora vägen så blir det en vall mot våran utfartsgata så vi var instängda. Tänkte då strunta i träningen men syrran peppade mig och sa åt mig att gå bort. Så jag tog på mig kläderna och gav mig av. När jag kom utanför dörren gick snön till knävecken (Jag skottade där igår). Och vallen ute på gatan gick upp till midjan. Jag fortsatte att gå några steg men vände om ganska så snabbt. Träningspasset fick bli att skotta. Höll på i lite mer än en timme så jag var stelfrusen är jag kom in igen. Nu verkade det dock som att detta var ogjort arbete för nu är det lika mycket snö där igen =(
Halv ett var dom här och skottade på gatan så nu kommer vi ut med bilen iallafall. Anders kan ta sig till jobbet, vilket jag tycker är lite synd. Hade varit mysigare om han stannade hemma med mig istället.

With love
Mia

Mys med syrran

Skickade iväg Anders på bio igår så att jag och syrran kunde sitta hemma och mysa framför tv:n. Vi köpte hem sushi som vi skulle äta men jag måste tyvärr säga att jag är nog inget fan av det. Smakade i och för sig betydligt godare när jag blev bjuden hemma hos Hanna. Men det blev inte så mycket ätit av det denna gången. Höll mig till chips och små choklad hjärtan som jag fick av Anders på Alla Hjärtans dag.
Filmen vi såg på var Disney´s "Prinsessan och grodan". Har absolut inget att klaga på men jag tänker inte låta Loke se på den i första taget. Den var riktigt otäck på vissa ställen. Voodoo dockor, demoner och själar och jag vet inte allt. NEJ han får vänta! Men den var givetvis sådär härligt mysig som bara Disney kan vara. Och den var superfin gjord. Tecknad och inte animerad.

En film jag kan rekommendera. Betyg 3:a

With love
Mia

Klänning

Det ska ju vara ett litet och enkelt bröllop och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för sorts klänning. Ska det vara en enkel klänning eller ska det verkligen vara en brudklänning? Vill ju tänka ekonomiskt men samtidigt ska jag ju bara göra detta en enda gång och visst har jag alltid drömt om att få ha en vacker klänning.

Hittade iallafall en som jag är grymt sugen på.


Tillsammans med Marikas svarta halsband kommer det att bli rikigt läckert.

Vad tycker ni?

With love
Mia

Då var det bestämt.

Den 15:e maj blir jag en Ehrnbecker. Som jag har längtat!!!

Planeringarna är nu i full gång så jag tänkte låta er få följa med på min lilla resa.

Det blir absolut inget stort bröllop och vi tänker gifta oss borgerligt först och sedan låta gästerna vara med på festen efteråt.
Alla inbjudningar är skickade så nu är det bara att vänta och se. 68 st inbjudningar har delats ut men däribland är det en hel del barn så vi får se hur många vi blir.
Vår barnpassning är fixad iallafall så det är en punkt vi kan stryka från listan (en av alla).

Min syster är den som kommer att fixa det mesta på mitt bröllop. Hon är guld värd och jag älskar henne så mycket för att hon gör detta för mig. Jag hoppas hon förstår att jag kommer att finnas där för henne den dagen hon vill ha hjälp.
Min ganska så nyfunna vän Marika (fast det känns som vi känt varandra länge nu) har erbjudit sig att hjälpa till och hon har kommit med massa bra ideér. Och jag vet att syrran uppskattar Marikas hjälp till tusen.
Anders syster Louise har även hon erbjudit sig att hjälpa till. Och det är vi jätte tacksamma för.

Vi har delat ut lite uppgifter till våra nära och kära.
  • Petter och Mi ska tex vara "toastmasters". Eller ja, dom ska stå för underhållningen och ta emot lite tal (om det kommer några vill säga).
  • Louise och hennes Christian ska servera välkomstdrinken.
  • Personal har ordnats till både mat och serveringen och baren och städningen.
  • "Fotografer" har fixats, vill ju föreviga dagen.
Så nu är ni någorlunda uppdaterade på vad som sker.

With love
Mia

LCHF, inget för mig.

Nej det blir inget LCHF för mig. Lägger ner det innan jag ens provat på det. Jag menar, varför ska jag ändra på min kost bara för att en person säger att det är bra? LCHF är nog ändå inte min grej. Tycker att det saknas något om man inte kan få potatis eller ris till middagen. Och frukost utan bröd eller flingor? Nej som sagt, är nog svårt.
En diet som fungerade för mig var viktväktarna men den dieten fungerade inte för föreläsaren. Så vi är alla är olika. Försöker tänka lite som en viktväktare nu även fast jag inte äter efter deras diet. Deras motto är " Att man kan äta allting men inte alltid". Och det äter jag efter nu men jag sparar sötsaker och snacks till helgen (försöker iallafall).
Och vet ni vad? Jag mår toppen!! Även fast jag inte gått ner jätte mycket på vågen så ser jag faktiskt skillnad i spegeln. Träningen ger resultat!! En helt underbar känsla, känns som om att jag skulle klara allting nu.

With love
Mia


LCHF

Efter passet MRL (Mage, rumpa, lår) så var jag på en inspirationsföreläsning på Hälsoborgen som handlade om kost, motion och motivation. Hon förespråkade mycket om LCHF (low carb high fat).

10 nycklar till ett friskare och smalare liv

  • Ät inga eller nästan inga sockerkedjor (=kolhydrater).
  • Ersätt bröd, ris, potatis och pasta med fett i maten.
  • Bra fett = smör, grädde, kallpressad rapsolja, olivolja, äggula, fett i fisk och kött
  • Ät kött av bra kvalitet, helst marmorerat. Skär inte bort fettet!
  • Ät bara grönsaker som vuxit ovan jord och endast i begränsade mängder.
  • Var ytterst måttlig med frukt
  • Akta dig för oljor med mycket fleromättat fett (solrosolja, majsolja etc)
  • Se till att lära dig om vad du gör. Läs allt du kommer över. Kunskap är nyckeln till framgång.
  • Njut av ditt nya liv utan hunger!
Man kanske ska försöka? Se om det fungerar.

Någon som har egen erfarenhet av LCHF?

With love
Mia

Älskar Disney!

Jag är verkligen ett stort Disney fan. Gillar nästan alla deras "Klassiker" men det finns några som berör mer än andra. "Pocahontas" är en av dom. Såg på den tillsammans med Loke igår och kände att jag fortfarande rös av välbehag när jag hör musiken. I slutet kommer tårarna precis som när jag var mindre. Nostalgi!!!

Bara så bra!

 

With love

Mia




100214 Thors namngivning

Att något som man planerar så länge bara är över på ett litet kick. Det är tråkigt!
Men det var en mycket trevlig dag och vi är jätte glada över alla fina presenter som Thor fick.

Tack alla som var med och fira vår härlige lilla pojk!


Anders Olsson och Olof var med och firade Thor



Loke roade sig med en ballong pump



Ingen ville ju ta mat först så vi tvingade upp Olof. Han skötte det perfekt!



Maten fick tummen upp



Olsson tog sin uppgift på allvar och höll Thor med jämna mellanrum.



Vera bakade denna goda tårta



Kim och Ella var med och firade Thor



Elias och Livia var på plats


Och så var det dags för alla familjekorten


Anders sida av släkten



Jag tillsammans med barnen och farmor och pappa




Hela familjen Ehrnbecker.
(Jo snart så, närmare bestämt den 15 maj heter även jag Ehrnbecker.)



With love

Mia

Träningsdag? Jo jag tackar!!!

I morse blev det zumba.
Jag och Linda övade på passet som vi ska ha imorgon.
Gick bra och vi satte det mesta stegen redan på första försöket. Bådar gott!

Sen hade jag bokat in mig på ett box pass. Jag trodde att passet började halv sex, men ack så fel jag hade.
Men åkte inte hem och väntade utan gick på core passet som var innan.
Så det har varit en hektisk dag och nu är jag helt slut. Box passet var toppen men oj! så jobbigt.
Skakar i både armar och ben. Det är ju i och för sig inte bra tills imorgon. Tänk om jag får träningsvärk?
Det är ABSOLUT inte bra inför morgondagen.

Efter zumban imorgon blir det ingen mera träning denna vecka.

Nu ska jag mysa med anders, vi hinner ju inte ses så mycket nu när jag tränar som jag gör.
Så nu blir det varma mackor och nya BECK.

Ha det gott där ute!

With love
Mia

Humöret är upp och ner...

...Och jag vet vad det beror på.
Och det mina vänner är träningen. Jag kan inte förstå att jag redan har blivit så beroende av det.
Tänkte ta det lugnt i helgen som varit (gjorde det också) för jag har inte känt mig riktigt kry det senaste. Näsan är tät och halsen gör ont. (Mest när jag vaknar men när jag varit uppe ett tag känns det bättre). Hoppade iallafall över träningen i tre dagar och kände med en gång att jag blev ful och tjock. Inga kläder passar och jag känner mig allmänt tråkig och äcklig.
Så idag fick det bli zumba (även fast näsan inte är helt okej) och det var jätte kul! Tränade på en överraskningslåt inför fredagens pass så detta kommer att bli super.

Nu känns det genast lite bättre ;)


With love
Mia

Bild arkiv

Gick igenom bilderna i min telefon och hittade dessa.





AHA! Det är i min mobil Sofia gömmer sig!
Det är därför jag sällan har med henne på kort för jag tömmer den nästan aldrig.




Hemma på fika hos Petter & Mi






Spakväll hemma hos syrran där vi la ansiktsmask.

 

Vi avslutar alltihopa med en mys bild på bröderna Ehrnbecker.

 

With love

Mia




Nu förstår jag...

Hela veckan med Loke har varit en pärs. Men så i lördags lossnade det! Efter att vi badade så var han min gamla vanliga "mysLoke" igen på eftermiddagen.
Förstod då att han haft så otroligt tråkigt hemma med mig på förmiddagarna. Vi har ju inte direkt gjort någonting utan bara gått här och skrottat.
Så igår (söndag) tog jag med Loke ut i trädgården och skottade och lekte i snön. Vi åkte även pulka nerför garage infarten. Det gick verkligen jätte bra och kul var det! Det var ju hyffsad temperatur också, bara -2 så vi var ute i nästan en och en halv timme.



Idag (måndag) tog vi på oss kläderna igen och denna gången var hela familjen med. Vi gick och försökte hitta en liten backe men tydligen var den nog lite brant för Loke för han åkte bara ett åk och sen så pulsade han runt i snön istället. Däremot åkte både jag och Anders några fler gånger. Hur kul som helst!!!


Anders ger järnet i backen och får till en härlig vurpa!


Det är Loke som står i målet.



HEJ VAD DET GÅR!!!




With love
Mia


Mello del 1

Nu var det så dags igen då. Programmet som jag både älskar och hatar lite grann. Hade inte lyssnat på ett enda bidrag innan gårdagens delfinal så jag visste inget om den. Visste inte ens vilka som skulle vara med och tävla.
Jag tänker inte ens nämna dom låtarna som jag inte tyckte om utan bara skriva lite om låtarna som som jag gillade.

Salem al Fakir var ju bara suverän! När jag hörde dom första toner tog jag upp min telefon och skickade iväg en sms röst på honom. MIN ENDA FÖR KVÄLLEN!!!

Sen så tyckte jag att Anders Ekborg var toppen. Vilken röst!!! Fick gåshud när han började sjunga och min tankar vandrade till "Fantomen på Operan". Det är väl bra i alla andra sammanhang än här. Tyvärr går det ju inte hem i Melodifestivalen, vilket är synd i och för sig. Det heter ju faktiskt Melodifestivalen, men ändå tycker jag att det verkar som att men fortfarande letar efter den bästa schlager låten.

Linda Pritchard
var duktig också. Go låt som säkert skulle kommit långt. Gillar verkligen när det är mycket dans på scenen och där sångerskan är en del av dansen. Förtjänade inte att åka ut!!!

Bruden med dom långa spirorna, Jessica Andersson, gjorde ju en bra låt. Men är inte hon bättre när det svänger lite grann? Hon gör ju sig absolut bättre i kort kort och lite vågat. Såg bara stelt ut nu.

Tummen ner för Christine Meltzer! Det blev bara barnsligt.
Tummen upp för Dolph! Inte för att han var jätte begåvad som programledare utan för att han vågade bjuda på sig själv. Trodde att han skulle vara en stel typ.
Däremot tycker jag att Måns tappat sin charm lite grann. Jag har alltid blivit lite knäsvag när jag sett honom men nu har jag nog växt ifrån honom. Såg han inte lite töntig ut?

With love
Mia

Förstår ni mig nu?

Kommer ni ihåg hur jag klagade på hur dom parkerade bilarna utanför oss? Nu har jag bildbevis!!
Kan dock inte svära på att det är Hemtjänsten men denna bilen stod utanför vid 22 tiden på lördagkvällen.



Titta hur bilen är parkerad!


För det första så står den på trottoaren, för det andra så blockerar den en gångväg och för det tredje så står den mitt i korsningen. Det är ju jätte svårt för oss att köra ut.

Ja ja, vad gör man med detta nu då? Hon på kommunen var ju inte intresserad....


With love

Mia


Badet i Grästorp

Eftersom Loke varit hemma hela veckan från förskolan (som det heter nu för tiden, kommer aldrig lära mig det) så tänkte jag ta med mig honom till badet så att han kunde leka av sig lite i vattnet. Det var iallafall en väldigt lyckad idé. Loke hade det toppen roligt och var som en liten fisk i vattnet. Helt orädd faktiskt. Linda och Roger var också med så vi fick oss alihopa en liten "utflykt" på lördagförmiddagen.


Loke är redo för avfärd



Loke tyckte det var himla kul att han fick plats i skåpet
.


Badet i Grästorp har verkligen blivit "uppiffat"! Allt känns nytt och fräscht.



Lite fika blev det också.
Kändes konstigt att sitta i bikini när det är så mycket snö precis utanför.



Lite banan mättar.



Loke är såpass lång nu så han bottnar i mellanbassängen. Den var också varmast så det var skönt att vara i den.



Loke blev helt till sig när han fick syns på krokodilen. Den skulle han upp på fort.


Tror att Roger hade det lika kul som Loke =)

Nu sover Loke som en stock och jag ska inta soffläge med en kopp te. Ibland är livet bra härligt =)

With love
Mia

En liten blogg från Thor



Hej, har ju hört att det är dags för något som kallas för Melodifestivalen. Enligt pappa blir alla fruntimmer som galna då. Känns ändå som att det är något som jag vill hänga med på, mamma är nämligen så söt när hon är "galen". Ikväll blir det dock bara jag och hon som kommer att titta. Brorsan kommer att sova och pappa jobbar.

Nästa vecka däremot tänkte jag ringa min nya polare Mio. Hans mamma och pappa kanske också kommer att titta på "Mellon" som jag hört att det kallas. Jag och Mio kanske kan lära känna varandra under tiden våra föräldrar är helt uppslukade i tv:n. Vi får se vad vi får för svar =)

Over and out
Thor

Lyckligt lottad

Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en present? Men det var vad jag fick utav Anders igår.
Hans kommentar var - Jag vet att det inte är shabby chic men det var det enda dom hade. HAN ÄR SÅ SÖT!!
Jag vill dock påpeka att det var bättre än att få något hel vitt. Har ju nämligen beige, brunt och rött också i köket så där passade den in alldeles utmärkt.






En söt liten pippi var det i blomman

Älskar min Anders

With love
Mia

Det gick bara bra!!!

Nu efter passet när jag har pustat ut lite och inser att det var ju inte så
farligt att hålla i ett eget pass så är jag helt slut. Är det därför min vecka varit så dålig? Pågrund av detta pass?
Men passet gick toppen, dom som var där tyckte det var kul och jag och syrran var nöjda. Däremot var det nog bara vi som var svettiga. Man måste ju kunna stegen för att kunna ta ut sig ordentligt. Men men, dom kommer att få flera chanser.... Redan nästa fredag!!! Mimmi gillade det och många frågade om det kunde bli fler pass och vips! På fredag helt enkelt! Tror att det kommer att vara mer avslappnat då, man kommer att känna igen folk (om dom kommer tillbaka vill säga) och stegen kommer att sätta sig lite lättare för dom flesta.
Summan av kardemumman var att det var jätte roligt!!!

När jag kom hem firade jag min framgång med att dela en semla med min lille lyckoLoke. Mumsigt!

Nästa fredag alltså, och har du inte kort på Hälsoborgen kostar ett pass 80 kr.

With love
Mia

Första passet av Zumba

Ja, det ska vi ha ikväll. Bara två timmar kvar och jag är väl sådär skitnervös!!
Faaan också!
Jag vill bara att allt ska sitta perfekt. Jag vill att dom ska komma fram efteråt och säga att det var superkul och att dom vill ha fler pass, jag vill, jag vill, jag vill!!!
Men det enda jag kan tänka på är hur jag kommer att se ut, kommer dom tycka att jag är tjock, kommer passet att vara tråkigt, kommer andra vara mycket bättre än mig, kommer jag göra fel och allt går åt helvete?
FAAAN, frustrerad är inte rätta ordet!!
Jag vet inte vad som är värst heller, att ha passet inför folk jag inte känner eller att ha passet inför folk som jag känner?
Sa jag föresten att det kommer att vara fullt, finns bara reservplatser kvar att boka. Vilket är jätte kul! Men det gör mig inte mindre nervös.

Samtidigt förstår jag inte varför jag bryr mig så mycket över vad andra ska tycka och tänka. Jag älskar Zumba!!! Och även fast inga andra gör det så kommer jag med all säkerhet fortsätta med det hemma.
Det är bara det att när jag gör något så ska det vara perfekt. Jag nöjer mig tyvärr inte med mindre.
Sån är jag och det är jävligt jobbigt!


With love
Mia

Frustrerad!

Usch! Jag behöver verkligen få klaga och gnälla lite.
Det är väl det man har bloggen till? Att få ventilera sig lite.
SO HERE WE GO!

Dom senaste dagarna har jag och Loke inte gått jämt. Han trotsar mig i allt han gör genom att totalt bara strunta i vad jag säger. Det har till och med gått så långt at jag önskat att jag fått komma bort ett tag. Att inte behöva vara mamma. Jag skäms så fruktansvärt för att jag överhuvudtaget kan känna så, men jag orkar helt enkelt inte. Jag älskar honom givetvis överallt annat men just nu finns verkligen inte orken. Förhoppningsvis har det att göra med att han inte varit på dagis på hela veckan. Det kan jag ju också spy lite galla över när jag ändå håller på. När vi kommer och ska lämna Loke i tisdags får vi höra att magsjukan kommit tillbaka så fröken rekommenderar oss att gå hem igen. Vilket vi också gör, vill ju inte riskera någonting. Men till saken hör ju att vi faktiskt betalar för att Loke ska få vara på dagis och framförallt äta på dagis. Det är pengar som vi inte får tillbaka även fast han inte är där. Och visst, han får ju vara kvar med risken för att få magsjuka. Men det är ju verkligen inte ett alternativ. Man har egentligen inget val än att ta med honom hem igen.
Sen när jag var som argast under dessa dagar så ringde jag till kommunen. Inte för att klaga på skottningen (vilket är under all kritik) utan för att be Hemtjäst bilarna som parkerar på gatan alldeles utanför oss att flytta på sig. Dom har Icas parkering precis utanför huset dom går in i. Ändå väljer dom att ställa sig på gatan. Och med den MEGA STORA snövallen som är där nu så går det inte att mötas på vägen. Men den som jag pratade med på kommunen (nämner inga namn)  förstod inte alls vad jag pratade om och i stort sett så tyckte hon inte att Hemtjänsten gjorde något fel. Sverige har ju nämligen inte dom resurserna som behövs för att få bort all snö. OK MISSUPPFATTA MIG BARA!!!! Det var inte alls det jag ville få fram av samtalet, jag vill bara att dom ska använda den parkeringen som finns så att dom slipper att blockera framfarten. Och just det, personen jag pratade med brukade ju åka förbi den gatan ibland och då var det inga bilar där. MEN BRA!!!! Tror hon att jag ljuger? Jag bor ju för sjuttsingen här! Jag ser fler bilar från hemtjänsten flera gånger om dagen. Jag blir så trött! Det är nästan så att jag hoppas att det kommer att hända något så att hon kan stå där med lång näsa sen.

Nu sa jag försöka andas lite.... och lugna ner mig.

With love
Mia

Thor

Har ni sett något sötare?

Vår minsting Thor






Så skön!

With love
Mia

Svenska filmer

Efter att vi sett ikapp alla Wallander filmerna med Krister Henriksson så gick vi över till Johan Falk filmerna. Åh vilka filmer! Får lite "Hollywood" - action känsla när man ser dom. Verkligen kanon!
Jakob Eklund är väl inte den bästa skådespelaren Sverige har men jag säger bara Joel Kinnaman, vilken kille!
Ja, när han spelar Frank Wagner iallafall. ;)
Dessa rekommenderas starkt! Det är sex stycken filmer som man absolut ska se i ordning.
Filmen: Operation Näktergalen fick en 2:a, resten av filmerna har fått 4:or.



Johan Falk





Frank Wagner

With love
Mia

Vilken natt...

Gick till sängen och somnade runt elva snåret och vaknade inte föräns 03:30 när Thor låg och jollrade bredvid mig. Han fick sin mat och sen var det helt enkelt lönlöst att somna om. Har legat och tänkt och övat, övat på vad då tänker ni, jo på vad jag ska säga på Zumba passet på fredag. JAG VET!!! Hel knäppt men jag är faktiskt sjukt nervös. Var inne på hemsidan förut och såg att det endast är 7 platser kvar av 20. Hoppas nu att det blir uppskattat!!!

Förstår att ni är grymt sugna på att få läsa mina resultat vad gäller vågen och måtten. Själv är jag ganska så besviken. Vet inte vad jag hade väntat mig. Ett mirakel kanske, vem vet.
Däremot kommer jag att lägga upp nya mått eftersom det visade sig att vi mätt fel runt midjan. Mäter man midjan ska man uppenbarligen mäta över naveln vilket vi inte gjorde första gången (vi mätte en bit över) så gissa om jag blev grymt ledsen när vi mätte oss och jag hade gått upp 2 cm runt midjan. Det var lite av en chock.

Ok, här kommer mina gamla och nya siffror.

29/12 - 09                               30/1 - 10

Byst:   110 cm                         111,2 cm
Midja:        cm                         113,5 cm
Stuss:  120 cm                        117,1 cm
Arm:    37 cm                          36 cm
Lår:     64,5 cm                        68 cm

Vikt: 90 kg blankt!!!                  88,2 kg

Känns som om vi har mätt fel på låren tidigare också. Jag menar, kan man gå upp 4 cm över låren på en månad? Visst, jag tränar men detta var ju inte meningen =(

Lite bra är allt dom nya siffrorna. Sakta men säkert ska det gå för att denna gången ska det bestå. =)

Ny månad nya tag. Då kör vi på en stund till. Nästa vägning och mätning blir i februari.

Nu frukost, sen dags för ett pass med ZUMBA!!

With love
Mia




RSS 2.0