Måndag 25/2-08

Vilken härlig dag!
Jag vaknade runt halv tio, hyfsat tidigt om jag får säga det själv =)
Då berättade Anders att han hade fått tid hos tandläkaren så han var tvungen att kila (han skulle dra ut en visdomstand). Då kom jag på att Loke hade tid på BVC så jag fick klä oss i all hast och ge mig iväg. Där fick vi veta att vår goding nu väger 7,5 kg och hans hörsel var helt okej. Han fick ett MVG kan man säga =)
Sen fortsatte vi till Sofia som väntade på oss och vår promenad, synd att det blåste så mycket för annars var det ett jätte fint väder med sol för en gångs skull. Efter promenaden var vi givetvis hungriga så ordnade lite mat och sen såg vi på Top Model och efter det var det dags för Sofia att ge sig av eftersom hon skulle iväg till jobbet. (Anders sov under denna tiden )
Vid halv fyra tid kom syster yster och hälsade på. Vi tog också en promenad och den blev en aning längre än min och Sofias. Vi gick runt Töfta (nog inte så många som vet vart det är) men det tog en och en halv timme att vara ute och traska så vi var hyfsat möra i benen efteråt. När vi kom hem så var det bara att hoppa i säng eftersom vi skulle iväg och jobba natten och då ringde min kära mor och bjöd över oss på lite te. Tyvärr fick vi ju tacka nej och det var himla tråkigt eftersom det var längesen vi träffades och det hade varit mysigt att sitta alla tre. Vem vet, jag och Loke kanske kommer och knackar på hos mamma imorgon kväll istället =)
Var tvungen att köpa välling till Loke förut och köpte då ett storpack på 20 liter. När jag kommer hem ser Anders att det var utgånget datum på den (01022008) så jag går tillbaka för att byta den, och det var inga problem. Men när jag ska välja en ny förpackning tittar jag ju givetvis på datumet och ser då att dom gick ut i mars 2007. Nästan ett helt år gamla!!! Jag bytte då märke och kommer att hålla ögonen öppna i fortsättningen. Skandal om jag får säga det själv!
Som sagt, en helt underbar dag!!


Ha ha ha

Använde min såkallade Abtronic igår (det är en billighetsvariant)
och orkade göra typ 3 st =( och jag har verkligen träningsvärk i magen idag.
 Ha ha ha det är en skräll!
 Frida släng dig ivägen!!!


Söndag 24/2-08

Det var riktigt trevligt och skönt idag! Syrran hade fixat mycket god mat (betydligt godare än när jag lagade samma sak) och det var så mysigt att få lägga sig i ett varmt bad och ha massa tända ljus runt omkring. Fick salt i vattnet och lermask i ansiktet så när Linda släckte ner ljuset så var jag helt avslappnad. Skulle verkligen behöva något sånt oftare. En massage också, det hade inte skadat =)

Har ju glömt att berätta att vi gjort om i sovrummet. Det är ju så trångt där inne nu eftersom Lokes spjälsäng står där också så jag har haft en idé jätte länge men Anders har inte velat lyssnat på den. Men så ändrade han sig och vi gjorde följande: Vi tog bort sängstommen och satte på ben på sängen istället och VOILA! Mycket mera plats. Det var en hel del jobb men det blev mycket bra och vi båda är nöjda och det är huvudsaken.
Så fort vi får bort Anders hemska snuskyl ur det rum som Loke ska ha då flyttar vi in Loke dit. Han sover ju hela nätterna igenom nu så då kan ha lika gärna ha sitt eget lilla kryp in och vi kan ha det som vill vill i sovrummet igen.

Imorgon är det dags för Anders att jobba igen. Själv ska jag nog ta en lång promenad, en riktig söndagstur. Beror ju lite på vädret i och för sig. Sen åker jag nog och hälsar på min älskling. Det är långa passet för honom imorgon. Senare när vi kommer hem är det bara film och mys som gäller. Åh jag längtar!

Fick reda på att Sofia kommer hit på måndag, det ska bli roligt! det var längesen vi sågs.
Även syrran kommer så vi blir ett "himla" gäng=)
Långpromenad med massa tjejsnack kanske? Det låter lockande.


Lördag 23/2-08

Idag är det spa dag hos syrran! Ska bli jätte kul! Hon ska bjuda på mat och det ska bli efterrätt också. Mums! Sen ska jag få låna hennes badkar, ska bli så gott att få bada och tända ljus. Har inte badat på mycket länge.(Hur lät det då? Jag duschar istället menar jag naturligvis =)
Och senare blir det förstås Melodifestivalen!!

Har bestämt mig för att sluta med VV. Och med det menar jag att jag inte ska gå dit och väga mig men jag ska fortfarande äta deras mat. Saken är den att jag behöver tänka på något annant än vikten hela tiden. Det är det enda jag tänker på och det är så stressande! Jag ska ta det i min egen takt. Jag tror att jag kommer att må bättre då.
Har pratat med hyresvärden och jag ska få tillgång till ett rum i källaren och där ska vi göra ett gym. Det kommer att bli kanon!

Igår var Sara och Olsson här och vi hade Heroes kväll. Det är en mycket bra serie! Men när vi satt här i godan ro så fick vi strömavbrott! Och inte bara vi! Såg ut som om de flesta i Grästorp hade det, det var nämligen kolsvart utanför. Som tur var så hade vi tända ljus så det blev ganska mysigt iallafall.

Onsdag 20/2-08

Sitter på jobbet, har lite rast så då får man passa på att skriva av sig lite. Då slipper man tänka på det när man kommer hem, det är bara att lägga sig efter att Loke fått mat.

I måndags var vi och hämtade min efterlängtade Orbitrek! Jag vann den efter en svettig kamp på Tradera så jag och Anders gav oss av till Vårgårda  där vi hämtade mitt träningsredskap. Jag har allt använt den i två dagar nu men man orkar inte mer än siså där 5 minuter, sen har man puls som ett skenande ånglok och benen börjar darra av ansträning så vi börjar lugnt och ökar oss sakta uppåt.

Det är verkligen så härligt att Loke är frisk igen,
kan nästan inte beskriva hur skönt det är.
Det var ju verkligen så jobbigt att man funderade på om man verkligen skulle skaffa mera barn.
Tänk om dom blir sjuka samtidigt!!
Herregud!! Det vill man ju verkligen inte vara med om!

Som sagt, jobb idag och jobb imorgon. Har lämnat in en lista till min arbetsledare om vilka dagar jag kan jobba så förhoppningsvis kan jag kanske få jobba runt tio dagar i månaden. Det gör verkligen jätte mycket för ekonomin och för min mammaledighet. Jag kommer att kunna ha mammadagar kvar när jag ska börja jobba sista augusti och det är bra. För jag kan garantera att det kommer flera sjuk dagar.

Söndag 17/2-08

Var på fest igår i Gbg. Anders syster Louise hade en försenad inflyttningsfest. Hon bjöd på en jätte god pastasallad och det var oliver i den. Har aldrig gillat det förut men det var ju hur gott som helst!!!
Drack en hel del och kände av det hela dagen idag. Inte så att jag mådde dåligt och hade huvudvärk utan att jag var allmänt seg så jag har inte gjort så mycket idag. En hel dag åt ingenting, snacka om slöseri! Jag och Anders har bara suttit i soffan och haft det mysigt och tittat på film och spelat PS3. Men men... ny vecka imorgon! Ska ut och gå och träna lite grann, känner att jag har lite att ta igen efter helg, men så är det ju jämt!

Vägde mig inte i lördags heller!!!
 Inte för att jag trodde att resultatet skulle vara negativt utan för jag hade helt enkelt svårt att komma upp ur sängen, orkade helt enkelt inte.


Jobbar två dagar denna veckan. Yes kosingen bara rullar in, känns bra!!!
Kompisarna Charlotta och Tobbe åker till Västindien imorgon, inte alls avundsjuk!!!

Igår frågade Anders mig om vi skulle åka bort nästa gång han är hel ledig på helgen, och vad svarar man på det, jovisst!! Vi får se lite men det lutar åt Stockholm. Har ju aldrig varit där!!!

Tisdag 12/2-08

image1
Ny frisyr förresten!

Jag vet knappt vart jag ska börja! Det har ju gått några dagar sen sist jag skrev och jag orkar verkligen inte skriva om allt det som hänt. Loke har varit jätte dålig, han har haft
hög feber sen i fredags ochdå fick vi åka till akuten. Idag är första dagen som hans feber har varit under 39 grader utan att han har alvedon i kroppen. Har varit hos läkaren idag igen och så jag väntar på att han ska ringa och berätta vad han kan få fram utav dom provsvaren vi lämnade förut.

Vägningen i lördags gick super! - 1,2 kg! Det var toppen verkligen, så nu är jag peppad till max. Det har dock inte varit så lätt att äta hälsosamt när man inte har någon tid att äta över huvudtaget.

Har inte sovit en hel natt sen i fredags och det börjar tära på mig ganska så bra. Inatt bröt jag ihop när Loke vaknade igen vid två tiden. Samtidigt vet jag att Anders ska upp och jobba så det är inte mycket annat att göra än att snällt traska upp och sitta med Loke tills han blir trött igen. Som tur är har jag " Biggest loser" som jag har kollat en hel del på.

Vi får se hur det går imorgon när man ska jobba natt, kommer garanterat att vara helt slut men men, det är ju pengar. För det är väl allt? eller hur är det egentligen?

Simning med tjejerna imorgon! Ska bli skönt att få röra på sig lite. Har ju inte kunnat att gå ut och gå nu när Loke varit sjuk. Så jag har ju kommit efter i steg tävlingen ganska så mycket nu också.

Fuck!! Det går inget vidare just nu!!!


Torsdag 7/2-08

Oj vad trött jag var i morse efter jobbet!! När jag kom hem gick jag och la mig med en gång och lät Anders gå upp vid halv åtta och ge Loke mat. Jag var helt slut!!!!

Det är otroligt vad peppad man blir av att se på Biggest Loser!
Vill skaffa mig ett träningsredskap som jag kan använda samtidigt som jag tittar på pogrammet.
Det är nog inte dumt?


Överraskning!

Efter vår promenad så kom kusin Jimmy hem.
Det var en trevlig överraskning!


Onsdag 6/2-08

Jaa, vad har hänt sen sist? Inte allt för mycket tror jag. Det har varit ganska stressat nu ett tag. Jobb i måndags, macken på tisdag och jobb inatt igen. Men ikväll ska det bli kul, Sofia skall nämligen med och sen så är ju syrran bättre nu så hon ska också jobba. Så nu får grabbarna se upp! Ha ha

Beställde en del kläder igår från H&M och Halens. Kan ju hoppas att något passar i allafall!

Charlotta ringde mig igår och hade goda nyheter.
Vi har fått ett Pärlparty den 5 mars så nu är det bara att börja producera!
Vi insåg att vi inte hade så mycket tid fram tills dess men vi ska träffas på måndag.
Då ska jag vara där tidigt och hon ska bjuda mig på frukost. Sånt är mys!
Sen åker hon till Curaso (vet inte hur det stavas, men det är långt bort och väldigt varmt!) Så jag hoppas att hon hinner hem innan partyt =)
Vi har fått jätte mycket ny inspiration efter att vi tittade i en av hennes tidningar och det visade sig att hon hade alla stenar, pärlor och kristaller hemma. Hur bra som helst!
Sist jag hade varit hos henne tänkte jag inte på något annat på hela natten( jag jobbade).
Jag gjorde bara massa smycken och blandade färger.
Man ska ju egentligen skriva ner alla ideér, har ju säkert glömt bort hälften tills nästa gång vi ses.
Jag tycker verkligen att det är så kul! Jag brinner för det.
Hoppas att Charlotta tar tag i det och utvecklar sin affärsidé, tror verkligen att det skulle fungera.
Då kan jag komma och jobba åt henne, superplan om man frågar mig =)


Ska snart förbereda för maten, det blir soppa och ugnspannkaka idag, mums!
Men innan maten så skall Anders följa med mig ut på en promenad, ska bli kul!
Är så tråkigt att gå själv, är kul att ha någon att prata med.
Har ju sett varenda centimeter av Grästorp nu!!
Sen ska jag nog försöka sova en stund innan det är dags att åka in och träffa tjejerna.
Vi ska simma och basta och jag ska försöka sola lite också sen drar vi iväg till jobbet.
 Bra planerat!!!


Just det ja, höll på att glömma! Det är tvättdag idag!!!!

Måndag 4/2-08

Nu längtar jag till den 13 februari när Top Model börjar, ska bli himla kul!

Lördag 2/2-08

Vägningen gick inte så bra denna veckan heller. Jag har verkligen inget flyt just nu stön!!! Men men, har inte deppat ihop för det, nya tag bara!

Jag och Sofia tog oss en promenad i snöovädret, vi gick i 1 timme och 35 minuter (för att vara exakt) och när vi kom hem igen så var vi ganska så blöta och frusna så det blev en kopp te och det värmde gott.
Senare kom Andreas också och då gjorde vi tacos och efter det blev det spel.
När Loke fått sin sista måltid för kvällen blev det film.
Vi såg "Bristande bevis", så där bra om jag får säga min mening.
Det alternativa slutet var bättre än det dom hade valt.


Fredag 1/2-08

Dagen började med snöoväder så det blev ingen träning. Syster åkte med pappa från jobbet och kom hem till oss innan vi skulle iväg på den efterlängtade middagen. Pappa har lovat oss att bjuda på Koppargrillen i Vbg och det såg vi fram emot. Farmor och farfar skulle med också och på kvällen vi fick även veta att Allan och Britt och Jette (farbror och hans fru och faster) också skulle med. Kvällen blev hel lyckad och det var kul att träffa alla. Allan och Britt hade ju inte träffat Loke så det var roligt. Dom hade med sig en liten mobil till honom =)

Efter middagen skyndade vi oss hem för då fick vi besök av Anders och Sara.
Det var längesen vi träffade dom så det var roligt att bara tjöta lite.
 (Let´s dance var på i bakgrunden, det går ju inte att missa =)
Dom hade med sig semlekrans och den var smaskens!!
Sen blev det lite spel och det var skoj!


RSS 2.0