Kärt seende!

Loke har träffat sina "gammelfarföräldrar " på samma vecka
image19
Birgit och Gunnar är Anders farmor och farfar

image20och detta är min farmor och farfar. Och min pappa förstås.

Dille på mat!

Vet inte vad som har hänt!
Jag älskar verkligen att laga mat, det är inget nytt. Men nu vill jag prova på så mycket nytt. Så jag gick på jakt på jobbet och tittade i Allers och Hemmets och där hittade jag massor av nya recept som jag ska prova.
Får ju dock inte smaka på dom eftersom jag går på diet men Anders får vara förste provsmakare.


Fredag 30/5-08

Jag gick upp tidigt idag efter en hård natts jobb. PUHH! Men om jag vill kunna sova inatt så måste man gå upp tidigt om man ska kunna ställa om sig efter att ha jobbat natt.
Vi tog oss en liten shopping tur och jag skuklle köpa skor men hittade inget som jag verkligen fastnade för. Ska gå till gamla hederliga Hectors. Där hittar man alltid något.
Det blev Loke som fick mest kläder. Till mig köpte vi en träningsmatta och en gymboll. Har kommit igång och tränat nu och det känns toppen.

Charlotta ringde idag och var helt tossig! Hon har fått sådan skaparglädje när det gäller smyckena så nu producerar hon som aldrig förr. Och jag kan inte vara där och hjälpa henne!! Men jag ska dit på måndag, längtar redan!

image15
Detta är ett halsband som Syrran lämnade in beställning på. Ska göra ett till mig men det ska vara svart och vitt.

image16Charlotta satt med dessa örhängen i flera timmar men det var det värt.
Så snygga! Det var en beställning till en student bal. Hon gjorde även ett armband i samma stuk.


Vi slog våra klocka huvuden ihop och detta blev resultatet.
 Ett supersnyggt armband med fasett slipade stenar och swarovskikristaller. 350:-
image17

image18
Min alldeles egna fotlänk.

Dessa har blivit en jätte succe. Vi har gjort massor i alla färger.
180:-

Detta är ett litet smakprov på vad vi har gjort det senaste.

Hjälp!

Jag har hamnat i Tradera- träsket!! Det är verkligen farligt att sitta och lägga massor av bud.
Är ju helt galen i filmer och nu ska vi försöka att samla ihop lite Blu-ray filmer och dom är billiga på Tradera.
Men men... det är ju inte bra!


Söndag 25/5- 08

Jaha, är fortfarande chockad efter ESC igår. Vad hände? Hela svenska folket kan ju inte haft så fel. Många jag har pratat med tyckte ju hel klart att charlotte skulle vinna. Så hamnade hon typ på 20:e plats, fattar inget!!
Gillade dock Armenien, den var lite små käck så där.

Igår när vi köpte blomma till Anders mammas morsdag present så slog det mig,
jag är ju också mamma! jag ska ju också firas idag för första gången.
Mycket spännande!


Vi har haft filmmaraton i helgen.
Såg alla tre Indiana Jones filmerna och sedan (igår) åkte vi och säg den 4:e på bio.
Den var inte helt igenom rutten men absolut inte bra.
Den har verkligen förstört min tro på Eldorado, den gyllene staden.
Men men smaken är som baken....
Anders tyckte filmen var bra så, vem vet, jag har kanske fel.

Måndag 19/5 - 08

Oj oj oj! Bara fått en jobbdag denna vecka, och jag som kunde hela tre dagar. Men då behövde dom inte mig! Sånt är surt! Så jag kommer att tillbringa största delen av min lediga tid på macken. Här känner man att man är uppskattad och man kan greja med det mesta. Det är väldigt roligt på macken, jag får ta hand om det jag gillar bäst, nämligen filmerna!!! Skulle kunna jobba med det varje dag. Samtidigt vet jag att det inte är så mycket pengar i lagerbranschen så jag blir kvar på mitt gamla jobb med min gamla lön (som nu har höjts så jag är ganska nöjd faktiskt).

Annars ska jag försöka se en del filmer denna vecka.
Har ju sett att det kommit en del nya på videotoppen
så nu ligger jag efter.
Hade bara sett 28 filmer av 60. Skandal!!! =)
Har kommit ifrån filmtittandet nu, beror nog en del
på vädret men sen så har jag ju
ett litet monster hemma som man får springa omkring och jaga.
Det är ju inte en lugn stund!!

Igår spenderade jag nästan hela min dag tillsammans med Petter och Mi och Elias. Först gick vi tipspromenad i ett fruktansvärt kallt väder och senare efter att Anders kommit hem så gick vi hem till dom. Pojkarna hade ölprovning och jag själv drack tre cider. (Kände på tre cider, då är det illa!) Loke ville dock inte göra som vi ville, alltså sova, så han fick sitta med oss men till slut fick vi ge oss. (Loke vann med andra ord). Vi gick hem och la ner honom i sin säng, han fick lite mera välling och efter några sekunder så stensov han.
Vi var hos Petter och Mi vid halv sex tiden. Vi gick hem runt tolv. På hela den tiden hann vi inte spela klart en omgång av Gin Rummy, det är ju helt otroligt!!!

Lördag 17/5 - 08

Min dag har varit toppen! Jag och Charlotta var på ett stort pärlparty. Det var olika stationer som tio personer skulle deltaga i. Vi var en station, sen så var det massage och klippning, kläder och smink. Hos oss skulle alla få göra var sitt halsband och alla dök i med full inspiration och vi hade jättekul. Hela dagen fanns det mycket gott att äta i form av meloner, jordgunnar, kex, ostar, snacks och nötter. Blåbärspaj och vaniljsås fanns det också. Senare under dagen fick vi grillat kött och potatisgratäng så våran dag var fulländad. Det var många som var intresserad av det vi hade och många tog pärlparty lappar så vi hoppas givetvis att de hör av sig.

Jag känner mig ganska så nöjd med mitt liv nu, allt faller på plats och jag och Anders är kärare än någonsin. Men det är ändå något som bekymrar mig, något som sticker i mitt hjärta. Jag ser att min lillasyster inte mår bra. Det verkar inte som om det finns något jag kan göra för att hjälpa henne och det skär i mig. Hon är ju mitt allt, min lilla stumpa, så om inte hon mår bra, då mår inte jag bra.

Stockholm

Då var det dags för vår efterlängtade resa.

Vi var startklara och hoppade in i bilen vid fyra tiden. På resan upp tilll Stockholm stannade vi till vid Laxå och Borasjön för att fika lite. Mina godingar vid Borasjön

Sen åkte vi raka sträckan till huvudstaden. Vi checkade in somnade nästan på stört.

På lördagen tog vi tunnelbanan in till "city" (vi bodde ju i Solna). Vi gick till Gamla staden och sen tog vi båten ut till Skansen. Det var underbart väder, närmare 25 grader. Vi gick in på Skansen terrarium jag klappar en orm
där jag bemötte en av mina största fobier, ormar! Men nu har jag känt på en och den var inte alls slemmig som jag först trott utan den var ljummen och len. Vi tittade in en sväng på Wasa museet och sen fortsatte vi vår promenad . Vi gick från klockan var nio på morgonen till klockan fem på eftermiddagen. Då var vi möra i benen så vi satte oss på en restaurang i Gamla staden och åt middag.

Söndagen var ju hemresedag så vi checkade ut klockan tolv och gick ut på en promenad för att träffa min kompis Jenny och hennes man MayaniÅt pizza
Vi satte oss på en fin pizzeria och pratade om allt möjligt och bara hade det trevligt. Här är deras bebis Alice

Efter det var det dags för match. AIK - Malmö på AIK:s hemmaplan Råsunda. Anders var helt salig hela dagen. Kan det bli bättre!! Det var en dröm som slog in för honom när vi kom upp och för att se en match. Att vi gick och vann med 2 - 0 var ju bara pricken över i:et. Så det var en bra avslutning på en toppen helg.AIK:s hejarklack var helt vilda!

Lycklig!

Jag får fjärilar i magen
ser stjärnor mitt på dagen
allt det där beror nog på dig



Jag vet inte vad det beror men jag känner mig så glad! Har gått med ett leende på läpparna hela natten (och ändå har jag varit riktigt trött). Kan det bero på vädret, eller det faktum att imorgon åker vi till stockholm eller är jag bara så kär helt enkelt. Tror att det är en kombination av alla tre...

Jag älskar min Anders över allt annat. Jag kan inte bli lyckligare med någon annan. Han är mannen i mitt liv och det känns så skönt att veta. Nu har vi varit förlovade i två underbara år och vi har fått en liten son. Kan det bli bättre?
Min och Anders historia går ju ganska långt bak i tiden. Redan som 16 åringar var vi förälskade och jag visste redan då i mitt 16 åringa hjärta att jag var kär för första gången. Jag älskade honom redan då. Men min lycka varade bara i sju månader. När vi började på gymnasiet gjorde Anders slut med mig och faktiskt så krossade han mitt hjärta. Inget blev sig likt efter det. Men man lär ju sig att leva med smärtan och jag började givetvis att träffa andra killar men jag glömde aldrig Anders riktigt. Jag jämnförde de andra killarna jag träffade med honom och ingen verkade riktigt bra. Anders däremot gjorde det svårt för mig genom att höra av sig någon gång ibland t ex på Alla Hjärtans dag. Då kunde jag få ett kort eller ett sms och genast var mina tankar tillbaka hos honom.
Sex år senare träffades vi igen, på Krogen i Grästorp av alla ställen och vi började flörta med varandra igen och som genom ett trollslag var jag förlorad. Framför mig satt mitt livs stora kärlek och berättade för mig vilket misstag han gjorde när han lämnade mig då för längesen.  Jag smälte med en gång och vi gick på efterfest hemma hos honom. Efter det tog vi upp kontakten igen och började att fika lite smått, se en film och på den vägen är det. Mitt hjärta är helt igen och jag är tillsammans med min stora kärlek. Min första och sista.
image10

Det jag känner är ren och skär lycka

Trötter!

Jag skulle bara lägga ner Loke några sekunder för jag var tvungen att ta fram hans kläder och när jag kom tillbaka (efter ungefär 30 sek) så hade han somnat. Snacka om utslagen hjälte!
image6

Trevligt besök!

Jenny och jag är gamla skolkamrater och vi har inte setts på fem år. Nu bor hon i Stockholmstrakten men som tur är bor hennes föräldrar kvar här i närheten. Så nu när dom var och hälsade på dom så passade Jenny och hennes man Mayani på att komma och träffa oss. Dom hade även med sig deras söta lilla Alice. Men henne fick vi inte träffa så mycket för hon hade det så gott i sin vagn så hon sov under hela besöket =)

image4

Tisdag 6/5 - 08

Fick mail av Sofia idag och kände att ja, jag kan väl ställa upp och svara. =)

Kul o lära känna varandra LITE bättre!

1. När gick du upp idag? 
11.58  (har jobbat natt)
2. Diamanter eller pärlor?
Pärlor
3. Senaste filmen du såg på bio? 
Arn
4. Favorit-TV- program?
Cashmere maffia, Desperate Housewifes, Heroe, Biggest Loser
5. Vad åt du till frukost?
Drack en liten drink
6. Vad är ditt/dina andra namn?
Anna, Maria, Carina
7. Din favoritmat? 
Tacos
8. Vilken mat gillar du inte?
Har inte smakat så mycket fisk så jag får nog säga FISK
9. Favoritchips?
Sourcream & onion
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Har en bränd party platta. Helt suverän (enligt mig)
11. Vilken bil kör du?
BMW kombi och Kia Picanto
12. Favoritmacka?
Fralla med smör och ost. Mer behöver det inte vara!
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? 
Avundsjuka & folk som inte har humor.
14. Vilka är dina favoritkläder?
Sen jag började umgås med min kompis sofia så gillar jag  kläder med färg!
15. Om du fick åka vart du ville på semester? 
Phuket
16. Favoritklädmärke?
H&M
17. Var vill du dra dig tillbaka?
till ett varmt land
18. Favorittid på dagen? 
När älsklingen kommer hem från jobbet
19. Var är du född? 
Vänersborg
20. Vilken är din favoritsport att se på?
FOTBOLL
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Ingen aning
22. Vem tror du skickar tillbaks först? 
Ingen aning
23. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola (light då förstås)
24. Fotboll eller hockey?
Fotboll
25. Är du en morronmänniska eller nattuggla? 
både och
26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr
27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Stockholm till helgen (spännande för mig iallafall)
28. Vad ville du bli när du var liten? 
Bibliotekarie
29. Bästa barndomsminnet?
Farmors hus uppe i Töreboda
30. Varit i Afrika ? 
Nix
31. Nånsin rullat in någon i toapapper? 
Nej men jag har rullat in någon i gladpack!
32. Varit med om en bilolycka?
nä, det kan man väl inte säga
33. Favoritdag i veckan?
Lördag
34. Favoritrestaurant?
Koppargrillen
Favoritblommor?
Älskar dom flesta blommorna. Gärna med mycket färg
36. Favorit-snabbmatsrestaurant
Vet inte riktigt
38. Äger du en cykel?
Ja
39. Vem fick du senaste mailet från? 
Sofia
40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort på?
Använder inte kreditkort
41. Läggdags?
Beror på om jag jobbar eller inte
42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Alla!
43. Senaste personen du åt middag med? 
Mi och Elias och hennes kompis Therese
44. Vad lyssnar du till just nu? 
Lokes spelande elefant
45. Favoritfärg? 
Orange och grön
46. Hur många tatueringar har du?
två
47. Hur många sänder du det här mailet till?
Många!

Jaha så här är det för mig just nu. Hur är det för dig?
Kramar

Söndag 4/5 - 08

Vaknade upp till sol och det kändes verkligen som sommar.
Halv elva kom mormor och morfar och Roger och vi gick tipspromenaden som Korpen ordnar varje söndag. Mycket trevligt!
Efter det så somnade Loke i sin vagn så han har stått ute och sovit från tolv till halv tre så jag har haft en lugn stund för mig själv. Har försökt få ihop mina mamma dagar så jag har grejat med min kalender en hel del. Tror jag löste det till slut. (pust)


Försöker att hitta något bra datum och en
bra stuga att ha lite semester på/i.
 Vi ska tillsammans med Petter och Mi försöka ha det lite trevligt
en helg i sommar och åka iväg en sväng.
Det lutar åt Strömstad och Daftö.
Kan bli helkul om detta går igenom.


Torsdag 1/5 - 08

Jobbet inatt gick bra och jag kom upp klockan tolv idag utav att två små händer klappade på mig.
 Det är verkligen underbart att vakna upp till Loke.
Anders bär in honom och lägger honom på mig och det är så mysigt att vakna upp till hans leende.

Vid två tiden kom mormor och morfar och mamma förbi på fika. Vi trotsade vädret och satt på altanen. Det gick bra till en början men jag frös så jag fick ta på mig en filt, vilket var väldigt mysigt.
När fikan var över ville Loke sova och vädret var riktigt dåligt. Himlen var väldigt svart och regnet hängde i luften så jag gick runt och tände massa stearinljus och sen så kröp jag upp i sängen och började med en ny bok. Den heter "Är det någon där" och den är skriven av Marian Keyes. En av mina favoritförfattare så jag har sett fram emot denna boken.

RSS 2.0