Möhippan

Ja nu är den över och det känns både tråkigt och skönt ;)
Det var både härligt och skrämmande att få stå i centrum och bli ompysslad under en hel kväll. Det kan jag ju lätt kunna tänka mig att bli igen om man säger så =)

Har varit nervös under en längre tid eftersom syrran gått och skrämt upp mig. Så när dagen D var här och alla tjejerna kom och hämtade mig mådde jag nästan illa. Men hoppade in i bilen och for iväg mot nya äventyr. Fick ögonbindel efter en stund i bilen och sen hade jag ingen aning om vart vi skulle. Efter en stund stannade vi och tjejerna som satt kvar i bilen försökte lura och distrahera mig så att jag inte skulle veta vart jag var. Dom lyckades ganska så bra genom att tala om kossor och gödselukt. Sniffade lite lätt men kände ingen odör =)
Sen kom syrran tillbaka och hämtade ut mig ur bilen och efter det ledde dom in mig i en byggnad som luktade nygjort (absolut inte ladugård ) och jag hörde massor av folk som pratade i munnen på varandra. Tyckte att det lät inspelat men när Linda sa att det samlats massor av folk för att se mig så var det ju bara att vinka till publiken. Ha ha ha hur kul som helst. Vi gick lite till, fortfarande med ögonbindel på och tillslut var jag framme vid min utmaning. Var alldeles torr i munnen av nervositet vid detta laget så när ögonbindeln åkte av och det står en kvinna i vita kläder framför mig och säger att jag ska få massage så är jag så lättad att tårarna nästan kommer. En present från alla tjejerna och jag blev överförtjust! Har aldrig fått massage tidigare så detta var verkligen kul att få prova. Etfer att ha blivit masserad en stund känner jag bara att jag slappnar av mer och mer och mina armar blir jätte långa så till slut nuddar jag marken med dom. Att man kan trycka och klämma på en rygg på så många olika vis är ju ganska så fascinerande. När massagen är slut är även jag det. Jag blev alldels yr i huvudet och när jag ser mig i spegeln så har mascaran runnit och jag ser inte klok ut. Men vad gör jag väl det? Skulle ju ner och bada i den Romerska avdelningen!! Så härligt och där ner fanns alla min tjejer badandes och drickandes så det första jag får i handen när jag kommer ner är en shot och sedan ett glas vin. ÄR ju tvungen att försöka ta ikapp dom andra.
En halvtimme drygt ligger jag och gottar mig och sedan får jag reda på att vi ska vidare så det blir brått och jag blir sminkade och stylade och sedan bar det iväg till Buddy´s där vi skulle inta middag. Väl där inne blir jag lämnade ensam vid bordet men efter en stund kommer alla tillbaka med en drink till sig själva och en till mig. Sammanlagt sitter jag alltså med 8 drinkar!!! Jag och Linda ska dela på Fajitas men jag får nästan inte ner någonting, är helt enkelt för mätt (var gött sugen på det dagen efter kan jag lova).
Innan maten dukades in får jag presenter, vilket jag verkligen uppskattade. Roliga saker fick jag men den bästa var nog boken som jag fick. "Mina vänner" bok där alla skrivit lite grann om sig själva. Tyvärr var jag tvungen att stänga igen boken för tårarna hotade att välla fram. Jösses, jag blev så rörd. Undrar hur det kommer att bli på själva bröllopet. Vattenfast smink är det som gäller!!!
Efter Buddy´s begav sig Marika och Louise hemåt. Vi andra fortsatte kvällen på Lipz där vi dansade som om det inte fanns någon morgondag. (Kände av det i foten dagen efter). Blev uppenbarigen rejält full men jag var absolut inte värst!!! Jag hade det jätte kul och att jag var bakis dagen efter gjorde inte så mycket. Men i dagsläget är jag väl inte jätte sugen på alkohol dirket ;)


Bästa tjejerna! Marika tar kortet men hon ska också vara med bland dom bästa.


Sofia och Linda har det skönt bland bubblorna


Härligt!!



Marika var nykter men det kändes säkert att ha med någon som kunde ha lite koll på oss.


Jag badade VERKLIGEN romersk bad! Vet inte hur kallt det var i bassängen men kallt var det. Ångbastun var ett måste efteråt.


Färdig för en kväll på stan!


Tack igen till alla som var med och gjorde min dag så bra som den blev. Vänner i vått och torrt. Love you all!

With love
Mia

VARNING! Känsliga läsare bör ej titta nu...

Min möhippa är avklarad och den var superkul!! Tänker berätta om den mer en annan gång. Min kamera med alla bilder är på vift så istället ska jag berätta om min bakfylledag.
Jag gick upp vid nio tiden på söndag morgon och tillbringade tiden i badrummet där jag först försökte få rummet att sluta snurra. Duschen stod på och jag försökte njuta av att höra strålarna men just idag var det inte så mysigt. Kände att jag behövde äta (magen var alldeles tom) och hittade vattenmelon i kylskåpet. Den gick med lätthet ner, det var det enda som jag var sugen på. efter melonen så bad jag Anders att bre några rån till mig. Så efter att jag ätit upp fem stycken rån med smör tog jag mig upp till sängen och intog vilo läge i x antal timmar. När jag vaknade mådde jag mycket bättre så vi beställde pizza och såg på en film. Men efter ett tag kom illamåendet tillbaka så jag intog vilo läge igen. Anders har varit underbar och tagit hand om barnen hela dagen. Kan helt ärligt säga att detta inte hade gått utan honom.
Som sagt, möhippan var väldigt rolig, vi dansade som tusan vilket jag märkte av i morse när jag vaknade. Har haft väldigt ont i min häl under hela tiden som jag sovit så när jag vaknade och tittade till hälen förstod jag varför. Uppenbarligen fick jag skavsår av skorna (vilket jag givetvis märkte) det jag inte märkte igår när jag kom hem och skulle dra av mig plåstret var att jag hade världens största blåsa på hälen, vilket givetvis följde med i plåstret. Men efter x antal liter alkohol så märkte jag inte detta utan gick och la mig. Idag kan jag knappt stödja på foten. Så fort jag rör foten gör det ont så jag vet faktiskt inte hur detta kommer att gå. Jag kan ju absolut inte ha på mig skor så att gå till frissan imorgon kommer att bli en utmaning.
Detta kommer att påverka min träning vilket jag inte gillar. Har avbokat Pump träningen imorgon. Hoppas bara jag kan ha mitt zumba pass på onsdag.


Min häl

With love
Mia

En vanlig dag

Har inte uppdaterat det sista. Vet inte om det beror på att det inte hänt så mycket eller om jag inte har tid. Vill bara meddela att jag mår bra igen. Hade väl en liten depp på ungefär en dag så nu är jag fit for fight igen.
Träningen är igång, sex dagar blir det denna vecka. Känns skönt, fast jag har aningen ont i kroppen. Box är hårt!!!
Det är ett "minikonvent" på Hälsoborgen på lördag som jag gärna vill vara med på. Dance Aerobic, det blir grejer det =)
Nu ser jag faktiskt fram emot morgondagen. Vet att syrran och några till håller på med lite hemligheter för mig. Först var jag bara nervös men nu tror jag att det kan bli kul. Får väl bjuda på mig själv lite grann. Det är ju mina vänner som är med, dom skrattar med mig, inte åt mig.

With love
Mia


140 års kalas

Både mormor och morfar fyller 70 år nu i vår så dom valde att lägga ihop sina födelsedagar så sammanlagt fyller dom alltså 140 år. Det firades idag tillsammans med släkten och god mat.

Älskar min Mormor & Morfar så mycket!

Vet faktiskt inte hur jag ska klara mig utan dom? Alltid har dom funnits där, vad det än har varit. Till att se mig spela fotboll som liten till att hjälpa mig med barnen. Enkla eller svåra tillfällen har inte spelat någon roll. Jag har alltid kunnat ringa mina morföräldrar och dom har alltid stöttat mig.

Hoppas att vi får många, många flera år tillsammans.

Och att vi får vara friska.

With love

Mia

 


Söndagsmys

Än så länge så har söndagen börjat mycket bra. Fick sova tills klockan var halv åtta men sen så hörde jag att det var någon som kom intassandes så då låg vi och bara kramades allihopa. Mysfaktor på hög nivå =)


Efter det tog jag och Loke på oss kläderna och hoppade upp på cykeln. Hade bestämt mig för att ta med Loke till skogen så sagt och gjort, vi cyklade till "skubbet" och tog oss en liten promenad.


Loke hittade den största pinnen på fem röda sekunder


Sen tyckte Loke lite synd om den lille pinnen som gick av


Det var väldigt härligt i skogen. Synd bara att mina stövlar klämde så förbaskat =(



Loke var nöjd med våran lilla tripp

Nu är det dags att göra sig iordning. Mormor och morfar firar 70 års kalas idag.


With love
Mia

Vårmarknad i byn

Vi trotsade blåsten och traskade "fram" till torget för att se vad som hände.  Det var mycket rörelse och även lite musik på scenen. Kändes väldigt trevligt och jag hälsade på många.
Vi gick tipspromenaden men efter att vi lämnat in våra brickor så var vi tvungna att skynda hem för Anders skulle till jobbet. Lite senare fick jag ett sms från Sofia att vi hade blivit dragna båda två, vi hade med andra ord vunnit presentkort. Om vi varit där och tagit emot dom vill säga. =( Surt sa räven....


Loke hjälper till att köra vagnen


Loke var väldigt nöjd när han fick sitta i brandbilen



Vi busar lite medan vi väntar på "Lisa"


"Lisa" var den hästen som Loke blev förtjust i.


Efter en händelserik förmiddag blev Loke trött och det var dags att gå hem.



Nu ska jag inte göra någonting. Ska bara slänga ner rumpisen i soffan, äta lite nötter, ta upp min virkning och titta på "Törnfåglarna". Bara ha min egen tid. Givetvis kommer jag att längta efter min älskling men han kommer vid tio tiden så det är ett tag kvar.

Hoppas bara att Thor tillåter detta. Just nu verkar han inte allt för nöjd.

Ha en bra lördag!!!

With love
Mia

Kläderna är klara

Åh vad skönt det känns! Nu är allas kläder inför bröllopet klara.
Hämtade pojkarnas kläder idag och fixade även det sista på min klänning så nu är jag jätte nöjd.


Thors utstyrsel


Lokes är samma fast större


Min klänning (den får ni inte se riktigt än)

Betalade Birgit (sömmerskan) 400 kr och då gjorde hon två västar och fyra par byxor till pojkarna. Sen så sydde hon även alla löpare som skall ligga på borden. Hon är verkligen toppen! Tyget till pojkarna köpte jag på Ladan för 99 kr. Hur bra som helst! Kommer att använda mig mer av Birgit, hon gör allt, förutom att sy herrkläder.

With love
Mia

Hur jag mår?

Mina närmaste vänner har frågat hur jag mår, om jag är deppig. Och jag kan ärligt säga att jag vet inte vad det är som gör att jag blir ledsen och vill vara ensam. Jag känner mig så frustrerad över något och detta tar jag mest ut på Loke som är inne i en treårs trots som gör att jag har absolut inget tålamod med honom. Jag vill att allt ska gå snabbt och jag glömmer av att han faktiskt inte är så stor. Jag skäller för minsta sak och jag skäms över mig själv som inte klarar av honom. Att jag är så elak mot honom. Men han lyssnar ju inte på mig och gör allt precis tvärtemot vad man säger till honom.

Nu när vädret varit så fint så har jag bara velat att vara ute och greja i trädgården och detta gör att jag har hoppat över träningen. Vilket uppenbarligen resulterar i att jag mår dåligt för att jag inte rör på mig. Första gången på 4 månader så har jag känt att jag inte vill träna och det gör mig så rädd. Jag vill inte tappa allt detta som jag har tränat så hårt för. 

Det kanske är bröllopsnerverna men jag tror inte det. Det kommer ju absolut inte bli annorlunda mellan mig och Anders bara för att vi heter samma efternamn och är gifta. Vi älskar ju varandra lika mycket nu som sen.

Möhippan kommer ju snart men jag litar såpass på Linda så jag tänker ta det lugnt och hoppas på att hon känner mig och inte gör något som jag inte kommer att vilja ställa upp på.

Det kan ha lite med ekonomin att göra. Allt kostar just nu och sparkontot tryter ju i och med bröllopet. Men detta visste vi ju, det är ju ingen chock att ett bröllop kostar och vi vill ju göra detta. Det är bara det att det är svårt att skiljas från pengarna. Vi har ju sparat länge men varför spara om man aldrig kan använda pengarna?
Man kan väl alltid skaffa nya?

Även fast jag nu skrivet upp allt detta så har jag fortfarande inte satt fingret exakt på vad det är som gör mig deppig. Jag har ju så mycket att se fram emot.

With love
Mia

Min födelsedag

Dagen började tidigt på Siba där jag och Linda satte oss på Espressohouse för att ta en fika medan vi väntade på att affärerna skulle öppna.



Sen så gjorde jag väl slut på en halv förmögenet när jag skulle handla lite blommor till trädgården.
Men kul var det =)

Resten av dagen var lugn. Pappa kom och fikade lite och Loke och Thor skötte sig ypperligt. Så nu har jag kunnat sitta och blogga lite och bara njutit av att vara själv.

Fick jätte fina presenter idag. Här kommer lite kort på mina fina saker.


Allt detta fina fick jag av min älskade syster och pappa


Utav mina älskade pojkar fick jag "Dumbo" på Blu-ray. Den tittade vi på idag och Loke satt och såg hela filmen från början till slut. Brukar inte hända första gången.


Har faktiskt inte haft kalas detta året. Känns som om det är så mycket nu. På söndag ska vi på stort kalas då mormor och morfar firar 70 år och sen är ju bröllopet om en månad så jag kommer att träffa mina nära och kära snart nog iallafall.

With love
Mia



Min lille Superman

Loke har fått en "Superman"dräkt och är så himla stolt över den.







With love
Mia

Skön dag

Först blev det långpromenad hit och dit genom hela Grästorp. Men jag och Thor fick en härlig vila med mycket god frukost hemma hos på Sofia. Filtar och frukost var framdukat på altanen och även solen var framme så bättre kunde det inte bli.







Jag fick söta små saker av Sofia i födelsedagspresent. Fick även hårspännen i form av turkosa fjärilar men dom använde jag idag så dom ligger just nu där uppe.


Dagen fortsatte med grillning ute i trädgården. Denna gången blev det hemmagjorde biffar och dom smakade smaskens.



Eftersom Anders jobbade kväll idag (torsdag, min  födelsedag) så fuskade vi så jag fick mina paket lite tidigare.



Anders hade verkligen lagt manken till och köpt fina presenter till mig. Tusen tack min älskling!

With love
Mia

Härliga väder


Åh så skönt det är att kunna vara ute i trädgården. Både jag och barnen njuter.





With love
Mia

Thor studsar

Vi rotade fram Lokes gamla hoppgunga och tänka sig, Thor gillade den!









With love
Mia

Ensam

Efter att ha städat och grejat på altanen hela dagen så satte jag mig ner i min ensamhet med en kopp te och bara njöt. Lite kallt var det allt men det fixade jag med ljus och infra värme =)

 

Första grillningen skedde idag också :)

Jösses så gott det är med korv och bröd.

 

With love

Mia


Nu vet jag precis hur jag ska se ut.

Linda har packat ihop och gått hem och jag ska in i badrummet och tvätta av mig min make-up. Men allt känns så skönt och jag är supernöjd med hur jag kommer att se ut på min bröllopsdag. Linda lyckades verkligen få till både sminket och frisyr och jag var så snygg när jag provade klänningen. Jo, den är klar och jag har den hemma =)

Så nu när Linda har gått känns det lite tomt. Pojkarna sover och Anders är ute på svensexa. Troligtvis kommer han att vara full som ett ägg när han kommer hem så det blir nog inte mycket sömn för mig inatt. Anders snarkar ju ganska så högt i vanliga fall och när han är full så reagerar han inte ens på att man puttar till honom. Får la bli soffan för mig då =(

Kan säga att det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot min möhippa. Har inte den blekaste vad som har hittats på men jag hoppas verkligen att syrran har lyssnat på  mig när jag berättat vad jag tycker om sådanna här saker. Har ju väldigt svårt för att stå i centrum och göra bort mig. Är ju inte den tjejen som bjuder på sig själv. Som sagt.... jag är NERVÖS!!!

With love
Mia

Slutspurt

Ja nu måste det läggas på en extra rem! Bröllopet närmar sig med stormsteg och för mig går det bara utför. Men det är den J**** förkylningens fel. Så istället för att bara ligga hemma så kommer jag att kombinera mina zumba pass med lite lättare promenader. Har ju alltid tyckt att det är ganska så skönt att få komma ut lite i friska luften och till detta behöver jag inte ha någon barnvakt (om jag nu inte går efter Loke lagt sig men det är ju dumt). 

Så nu är det till att äta rätt och motionera. Detta kommer jag klara! (Om jag gömmer undan alla påskägg som är fulla med godis!!)

With love
Mia

Ett smakprov

Jag vet att jag inte ska visa min klänning men jag är tvungen.
Ni måste ju få veta hur det går. =)



With love
Mia

Påsken är över för denna gången

Förutom att jag och Anders varit/är förkylda så har helgen varit trevlig.
Känns som om vi bara ätit under hela påsken.


På långfredagen gjorde jag lite påskmat som Linda kom och hjälpte oss äta upp.

Vi hade ett zumba pass på påskaftonsmorgonen där vi var påskkärringar givetvis. Det var uppskattat utav deltagarna. Inte utav mig då sminket började rinna så fort jag blev svettig.


Så här såg vi ut när vi cyklade genom Grästorp på Påskafton.




Redo för pass!

Senare bjöd Linda tillbaka så vi blev bjudna på trerätters hemma hos henne och pappa. Mycket gott!!!
Kvällen spenderades på fest hemma hos Olsson i Trollhättan.




Olof har en väldigt avslappnad stil när han går på fest.


Anders gillade Lindas leggings











Söndagen blev väldigt lugn och skön. Vi fick påskmat hos Anders föräldrar och sen orkade vi inte röra oss så vi blev kvar där större delen av dagen =)

Idag (måndag) tog jag med mig barnen och Linda och åkte till mormor och morfar, och gissa vad? Jo vi fick mat där också =)

With love
Mia

Han är så fin när han sover









Detta har han fått från mig! Finns ju inget bättre att krypa ner under handdukar när någon annan duschar. Vet att det är konstigt beteende men jag ÄLSKAR värmen och ljudet från duschen.





Love him!

With Love
Mia

RSS 2.0