Australia

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll tillsammans med Johanna. Först blev det pizza på Italia i Vbg och efter det blev det bio. Vi gick utan pojkarna och det var nog bra för "Australia" var så där härligt romantisk. En mycket bra film som jag varmt kan rekommendera. En fyra i betyg från mig. Tårarna rann flera gånger under filmen och sången "Somewhere over the rainbow" har fått en helt ny betydelse för mig. Och den lille pojken i filmen är ju bara för fin. Vilka ögon! Och vilken gud Hugh Jackman är. Mumma!!!





Nej nu blir det lite Guitar Hero med pojkarna. Dom behöver ju någon som sköter micken *blink, blink*

Det är över.

För den här gången.
 Julen alltså.
 Tycker att det är så tråkigt att det går så fort. Allt förberedande och så är det över på några enstaka timmar. Men det var himla roligt att vara "värdinna" för julen i år. Har ju i alla år varit hos mormor och morfar men nu när vi har störst plats så frågade dom om vi inte kunde vara här. Och jag har ju alltid drömt om det och hoppas verkligen att jag får ha det igen.



Nu är det bara Anders och Lindas kalas kvar den 30 dec och
sen tänker inte jag vara värdinna mer för detta året (blink, blink).


Tänker berätta lite om mina fina julklappar. Fick himla mycket bra grejer som jag ville ha. Anders överraskade tex med ett jätte fint silver armband. Och jag har lärt mig att han faktiskt kan lyssna ibland. Sa ju nämligen efter att jag sett "Sex and the city - The movie" att jag ville se serien. Och det lade han på minnet. Så nu står det en svart liten skokartong med ett rosa lock på här. Har hunnit se några avsnitt och jag tycker att det är jätte bra. Fick även ett brädspel av honom som heter Labyrinth. Ett spel som jag spelade mycket hos en kompis när jag var mindre. Och det var precis lika roligt som jag kom ihåg det.
Mamma hade verkligen ansträngt sig och köpt böcker till mig med Nora Roberts (min favvo) tyvärr hade jag alla böckerna, alla fyra!!! Hur är det möjligt? Hoppas att jag får byta dom.
Linda gav mig en chokladfontän. Den ska bli mycket spännande att prova =)
Utav pappa fick jag en brödrost. Den gör Mussemärken på brödet.( Även fontänen var i Disney)
Fick lite mera grejer.
Mormor hade virkat två jätte fina dukar till mig. I turkos!! Så när julsakerna ska bort kommer dessa ligga på borden.
Som sagt fick lite mera smått och gott men jag kan inte rabbla upp allting nu. Då får jag hålla på ett tag =).


Fick ju även mycket fina julklappar från Anders familj.
Av Vera och Stefan fick jag 300 kr på Överby (dom kommer att komma till användning). Jag fick en Mine - tallrik (samlar på det porslinet) av Anders föräldrar och jag  fick örhängen och en ring av Louise. Fick också hudlotion och ett jätte fint ljus av Ingela och Christer. Utav Gösta fick vi pengar.


Kung Fu Panda

Kommer inte ihåg när jag såg den men jag tänker rekommendera denna.
 Den får en 3:a i betyg av mig och detta är en film för alla.
 Härlig att sätta på när man känner sig lite trött och bara vill spendera tiden framför tv:n.
Rösterna görs av många stora Hollywood skådisar, och det är alltid kul och förhöjer filmen en hel del faktiskt.
Jack Black gör rösten till Po
Angelina gör rösten till Tigress

Lucy Liu gör rösten till Viper

Seth Rogen gör rösten till Mantis

Dustin Hoffman gör rösten till Shifu

Toppen!

Då kan man inte sova då... Inte bra!! Behöver verkligen det nu, har ju massor att göra imorgon.
Till råga på allt nu när jag är uppe och ville ha ett glas vatten så kommer det inget vatten ur kranen!! Vet inte vad som kan ha hänt men jag kan ju slå vad om att det inte är så bra. Vill ju inte väcka Anders nu. Klockan är nämligen 00:36 och han ska upp och jobba tidigt.
Ja ja, jag får väl berätta lite om mina dagar istället och hoppas på att vattnet kommer tillbaka.
Fredagen bestod av att springa runt som yra höns i butiker. Dom sista (och nästan första) julklapparna inhandlades. När vi kom hem var vi så trötta så det hände inte mycket mer den dagen.
lördagen handlade jag första lasset med mat. Efter det påbörjade jag laga lite grann som
tex köttbullar
och sen så gjorde jag hemmagjord kola.
Och den blev bara SÅ BRA!

På kvällen klädde jag vår fina gran.

Anders var ledig på söndagen så vi myste och grejade lite hemma. Våra tavlor i vardagsrummet kom på plats (inte en dag för tidigt) och fint blev det också.
Anders är så duktig på att sätta upp tavlor. Han har vattenpasset i högsta hugg! Alldeles rakt ska det vara. Jag lagade mera köttbullar och sen gjorda jag negerbollar också. Jag tänker faktiskt kalla det för negerbollar. Och jag menar inget illa med det. Men för mig har det alltid hetat negerbollar så varför ändra. Punkt slut!!
Måndagmorgon spenderade jag och Loke hemma hos mamma och Roger. Sen sov vi en stund och sen inhandlade jag (förhoppningsvis) det sista till julbordet. Vi städade hemma (Anders dammsuger, han är bäst på det och jag städar toaletterna). Sen satte Anders äntligen ihop vårt nya soffbord som har stått lutad mot en vägg i Lokes rum i över en månad.
Att det ska till lite festligheter för att man ska få tummen ur. Men jag måste ju säga att det är tur att man bjuder hem lite folk ibland annars hade vi nog aldrig städat. Äckliga vi!!! Usch! =)

Åhh så skönt!! Nu känns det som att jag är ikapp igen.
Om jag inte hinner skriva mera så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!

julstress... nejdå!!!

Att inte ens hinna sitta ner och skriva lite i sin blogg.
Det är förargligt.
Men det är mycket att göra och jag har lite fina bilder som jag vill lägga upp så bloggen får vänta.
 Det ska inte bara hafsas ner utan väljas med omsorg =)
Imorgon blir det första vändan med julmat när pappa och syrran kommer hit för att fira jul med oss.
 Mysigt!!!

Konstigt

Det visade sig att jag inte har "Mamma Mia".
 Anders hade bara lånat med sig den hem från macken.
Ja ja jag får väl se något annat då.
Typ "Ps. I love you".

Helt underbart!!

Att vakna med huvudvärk och illamående.
 Hade jag inte vetat bättre kunde man ju nästa tro att jag var gravid. Men så är inte fallet.
Klockan är nu 06:21 och jag ska krypa ner i soffan med en kopp te och titta på Mamma Mia en gång till.
Kanske blir man på lite bättre humör.

Det är det som behövs.

Att vara sjuk. Det är enda gången man hinner sitta ner och se en film visar det sig. Jag har ju inte varit lika sjuk som Anders. Jag mår bara illa hela tiden. Har som tur är inte behövt springa på toaletten som vissa andra. Men imorgon hoppas jag kunna vara tillbaka på jobbet och jobba dom sista två dagarna. Det är faktiskt inte jätte roligt att gå hemma när man är sjuk. Att vara hemma när man är ledig är ju en helt annan sak. Men som det är nu orkar man ingenting. Några filmer har det dock blivit. Och det behövdes, har haft lite film torka ett tag.

Jag kan börja berätta lite om Wall-E, som jag för övrigt satte en 5:a på. Denna filmen var stört skön. Och hur dom har fått robotar till att vara så söta? Jag vill ha en egen liten Wall-E! Går det att ordna?Wall-e med sin flickvän EVE

Såg även två kortfilmer. Den ena heter "Presto" och är också gjord av Pixar. Den handlar om en trollkarl som börjar att bråka med sin hungriga kanin. Den var jätte rolig. Den fick en 4:a

Den tredje filmen var en extra historia till Wall-E. Den handlar om Burn-E. En annan liten robot som är med på skeppet. Också jätte rolig. En 4:a till den också.

Har också sett en lite äldre film. Han är  hyfsat färsk i denna filmen. Jag pratar om Will Smith. Detta är en uppföljare som jag tycker håller samma stil som den första. Den får en 3: i betyg och jag pratar givetvis om MIIB.( Men in black 2). Rosario Dawson är verkligen inte snygg i denna filmen. Måste varit en av hennes första.

Sista filmen jag tänker berätta om är också en uppföljare. Detta är den tredje och, i mitt tycke den sämsta. Den var alldeles för barnslig. Jag ger den en 2:a i betyg. Sen så kan jag inte förstå hur dom kan byta ut Rachel Weisz. Det hade ju varit bättre att göra sig av med hennes karaktären på ett eller annat vis. Maria Bello gjorde sig inte i den rollen iallafall.

Är hemma

Ja till råga på allt så är jag hemma från jobbet idag.
 Min älskling har magsjuka så jag stannade hemma för att ta hand om Loke.
Jag är inte jätte ledsen över det för jag känner faktiskt att jag fortfarande inte är riktigt bra.

Lucia

Brukar ju inte fira Lucia men igår gjorde det med bravur. Kommer inte dricka något mer på ett tag nu. Visst, det säger alla men jag menar det. Det är inte värt att må så dåligt dagen efter. (Har varit bakis idag om inte detta framgick). När jag gick med Loke så drack jag inte en droppe på nio månader och  jag saknade inte det. Jag var med på fester och jag hade super roligt iallafall. Sjöng till och med Sing star, nykter!!
Tillbaka till gårdagen.
Vi var bjudna hem till Terese på fest.
När vi kom blev vi bjudna på glögg. Är ju inget stort glöggfan så jag tyckte att starkvinsglöggen var lite väl stark för mig. Men men, gick snabbt över till mina två cider som jag hade med mig. Efter det drack jag en flaska vitt. Fick nog två Amarula shootar under kvällen också. Och jag vet att vi öppnade en flaska vin till och jag tog ett glas där ur. Det räckte och blev över för min del. Hoppas verkligen inte att jag var odräglig hemma hos Terese. Jag märkte inte att jag blev så full. Hade det jätte kul hela kvällen. Det värsta var att vakna i morse och inse att jag inte kommer ihåg att jag har öppnat ytterdörren och gått in och lagt mig. Kommer ju ihåg att Sofia och Lilling följde mig till sparbanken men sen så minns jag inget mer.  När jag kom in i köket på morgonen tyckte att det var konstigt att Anders inte ställt in maten efter sig. Mjölken och rödbetssalladen stod framme och när jag frågade honom om det så sa han bara att han inte hade ätit något. Så alltså måste ju jag ha gjort det. Mina kläder låg på golvet i badrummet och katten var ute. Ja ni hör ju. och till råga på allt så måste jag be om ursäkt till Helen att jag ringde så sent. Helens bror Daniel kom till festen och vi var givetvis tvungna att ringa. Sånt man bara gör när man är full. Så hädanefter kommer det att var en nykter Mia som kommer på festerna. Det är en sak som jag kommer att hålla. Ett nyårs löfte kanske? Vem vet?

Pysselmys

Det hade vi i fredags. Alla från min mammas släkt kom hem till oss för att pyssla lite. Vi var samlagt 14 stycken tror jag. Det blev en jätte lyckad dag men pepparkaks och lussekattsbakning. Roger och morfar hjälpte mig med att arrangera granris i mina krukor att ha utomhus och Hans prydde apelsiner med kryddnejlikor. Mamma slog in julklappar och alla gick väl egentligen runt och grejade lite. Förutom Anders, Jimmy och Pontus som spelade tv-spel. Vad annars!! Men det var kanske lika så bra, så att dom höll sig ur vägen.
som sagt en lyckad dag som jag hoppas kommer att bli en tradition.

När alla åkte hem stannade Linda och Pontus kvar. Vi tänkte äta tacos och ha spelkväll. Kvällen var riktigt kul och vi fick många skratt.

Våga flyga...

...är nu utläst.
Eller jag läste ut den på jobbet i fredags rättare sagt.
 Den var bra och lätt läst.
 Och lisa Jewell steg lite till.
 Hon placerar sig på listan över bra författare.


Fick siffran 12 utav Anders och gick upp och räknade lite i hyllan och boken som jag ska läsa nu heter "på slaget tolv" och den är skriven av Nora Roberts. Alla böckerna jag har läst av henne är ju super så detta ser jag verkligen fram emot.

För trött

Kommer att skriva imorgon.
 Det har varit en super kul dag så jag har massor att berätta.
Men nu ska jag sova. Sängen skriker efter mig.
När vi vaknar är det Lucia.
 Inte långt kvar till jul nu.

Första julskinkan gjord

Ja, hastigt och lustigt kom jag på att jag skulle göra en julskinka tills på fredag. Gott att ha på mackan när alla kommer hit. (grabbarna på jobbet hade redan gjort och jag blev sugen). Resultatet blev iallafall bra. Och jag fick tag i en jätte fin skinka som det inte var något insprängt fett och bös i.
Här ska det göras julskinka

Klar

Dags att lägga på mackan.



Det bästa av allt var nog att Loke tyckte så mycket om den.

Denna lille kille gillar verkligen att vara med på kort

Han har blivit så stor!! Vår prins, vår ögonsten.

En historia

Anders berättade en sak för mig för mig för någon vecka sen och jag kan bara inte glömma det.
Det är en kund på Anders jobb, vi kan kolla honom Lars som berättade en historia om sin kompis, vi kan kalla honom Carl. Carl äger en orm som han har lös i lägenheten. Den är visst jätte mysig och tam. På nätterna sover den till och med i samma säng som Carl. En natt vaknade Carl av att ormen låg helt utsträckt och stel som en pinne bredvid honom. Carl reflekterade inte mer över detta utan sov vidare. Men ormens beteende fortsatte så till slut tog Carl med sig sin orm till veterinären. Ormen blev grundligt kollade och dom hittade inga fel. Men domen löd: Ha ormen instängd i terrariet!!! Det den håller på med om nätterna är att den mäter sig med dig sa veterinären. Så fort den är lika lång som dig så kommer den att anfalla. Antingen försöker att äta upp dig eller krama ihjäl dig.
Denna historia är sann och jag har mardrömmar om detta. Fy fasen så äckligt!!   Men är man så dum att man skaffar orm från början får man nog skylla sig själv.

Det har snöat hela natten och jag känner en barnslig längtan till julafton. Kan man bli för gammal för snö?
Ikväll ska vi se Loke gå i Luciatåget på förskolan och imorgon blir det lite mini jul. Hela tjocka släkten kommer hit. Det ska bli pepparkaksbak och glögg drickande. Kanske en del pyssel också. Ser verkligen fram emot det. Mormor säger att jag är så snäll och tänker på alla men om sanningen ska fram gör jag detta av egoistiska skäl. Jag vill ju känna julstämningen och för mig är det julstämning när vi alla kan träffas och umgås. Bara ha det mysigt.

dessa blommor gör också sitt till julstämningen


Förresten!!!
Har hittat en super go låt.
Den är säkerligen gammal vid detta laget.
Har inte så stor koll på när låtarna kommer men Lady Gagga´s Pokerface
 är ju bara bra.
Jag älskar musik med rytm, dunka dunk och härlig bas.
 Denna låten har allt detta.
 Den får mig att vilja festa hela natten lång och bara dansa, dansa och dansa

Den är tillbaka!!

Min läslust alltså! Boken jag läser måste ju vara minst sagt intressant för när jag tittade på sidan i boken så hade jag redan läst 228 sidor! Tror att det var två dagar sen jag började läsa ordentligt. Men det känns skönt att min normala form är tillbaka iallafall ;)
Älskar ju verkligen böcker i pocketform. Vet inte varför men det kan ha med att den är så praktisk att ha att göra med. Man kan vika boken lite som man vill, den är inte tung och den gör sig snyggt i hyllan och man får plats med massor av pocketar och den är inte dyr. Glömde jag något?




Vi har ju sagt att vi vill ha en spalje till trappen. Som det är nu känns det lite otäckt när det är så öppet. Sagt och gjort. Idag kom far hem med en färdig spalje som han har fixat till oss. Vi får den i julklapp och vi är riktigt nöjda med den. Tycker ju att den är snygg som den är men man kanske ska lite färg på den? Vi har nog tänkt oss svart, räcket får också bli svart i såfall.



Idag är det mycket som ska göras. Vi ska till Forshall och köpa lister (våra trösklar är ju inte riktigt klara), sen ska det ordnas lite julklappar. Vi har lite att greja med hemma också. Vill få upp sakerna, såsom hyllor och lite grejer, på toaletten där uppe. Bara för att man inte använder den så mycket så får vi ju inte glömma bort den. Sen ska det upp tavlor. Det är ett stort projekt som vi inte riktigt orkat ta tag i. Vi får se vad vi hinner idag för vi får inte glömma av städningen. PUST OCH STÖN!!!
Saltade uppfarten för första gången igår. Det var roligt. Ska väl tillägga att det var FÖRSTA gången i mitt liv som jag gjorde det. Vi får väl se hur länge som jag tycker att det är roligt.

Tråkigheter angående schemat på jobbet. För alla andra!!!
JAG
är helnöjd! Jag kommer att gå kvar ständig natt,
 vilket är toppen och jag kommer att börja senare på söndagar (21:00 - 05:30).
Jag behåller min lön och allt är frid och fröjd.
Vi får väl se hur länge detta håller i sig men så ser det ut just nu.
 Detta drar igång efter nyår.


Resultatet av vårt myspys är....

Loke!
Nej skämt och sido! Ha ha ha men lite kul var det väl?


Detta var det vi gjorde igår. Ett pepparkakshus. Och jag känner att julstämningen har kommit över mig.
Finns det något som doftar så gott som hyacinter? Alldeles underbart att öppna ytterdörr och komma in i värmen och känna att det doftar jul. Det är inte långt kvar nu!! Samtidigt vill man ju inte att det ska bli jul, då är ju allt över. Och då vänder allt och man börjar längta till sommaren och semester igen. Det är det enda man gör, man längtar.
Man längtar ju ihjäl sig för tusan!!!


Ps. Sen förstår jag inte hur något kan vara både positivt och negativt. Ds

Våga flyga

Har tagit tag i en ny bok.

Men jag känner inte alls för den.
Har liksom ingen lust. Brukar absolut inte känns så. Boken heter "Våga flyga" och är skriven av LIsa Jewell. Henne gillar jag i vanliga fall men men... vet inte vad som har hänt. Behöver kanske en paus i läsandet. Vad vet jag?

Det gick!!

Ja för bilen alltså.
Den gick igenom besiktningen utan en enda anmärkning. Åh så skönt!!
Det är alltid nervöst att få sin bil granskad på det sättet.
Men Kian klarade det bra och jag är stolt över henne. (ja, det är en hon)
Tror att detta är första provturen i maj 06


Härligt det var att komma hem från jobbet, sätta på datorn och läsa alla mina vänners bloggar. Det var många inlägg tills idag och det är så kul att läsa vad ni andra har för er. Känns som om man har träffats och det tycker jag är bra för jag har inte så mycket tid nu känner jag. Det är alltid något som ska göras. Men efter att jag har suttit vid datorn en stund måste jag själv skriva av mig lite grann och sen är det bara att krypa ner i bädden. Jag slappnar av på detta sättet.

Idag kommer jag att gå upp 13:00.
Vi ska på Lokes första utvecklingssamtal och efter det blir det liten shopping på Ica och sen ska vi ge oss på att bygga pepparkakshus. Kommer nog att gå suveränt!
Men jag är lite bekymrad för Linda sa att det var jätte svårt och hon var typ skitsur hela tiden.
 Tyvärr är vi ju rätt lika vad det gäller humöret (ingen bra likhet) så anders kan få det lite jobbigt senare idag.
Men jag ska försöka vara lugn och fin, jag lovar.

Mera film

Har sett två filmer till denna helgen.

Igår såg vi "Smother" med "superstjärnan Dax Shepard.
Ha ha ha vilket skämt! Vadå superstjärna? Har han gjort typ tre filmer eller?
 Liv tyler är med i denna filmen och viskar verkligen hela tiden. Jag vet inte om hon tror att hon är sexig eller så pratar hon helt enkelt så urbota dumt. Diane Keaton spelar mamman och ni kan ju bara tänka er vad som händer med en
 galen 60 åring som flyttar hem hos sin son.
Betyg 2:a


Har alltid gillat Liv Tyler. Visst är hon snygg men inte överdrivet snygg. Sen så känns hon ganska så normal tycker jag. Hörde att hon efter sin graviditet inte skyndade på sin viktnergång utan det fick ta den tiden det tog.
 Hur många Hollywood stjärnor gör det nu för tiden?


Den andra filmen såg jag i dag och det var Mumien II - Återkomsten.
Tyckte att den var bra, lite väl överdriven ibland men den var spännande och det var inget fel på actionscenerna i den. Störde mig lite på pojken som var med. Varför ska dom alltid vara så uppnosiga? Hade jag varit med om en sådan sak hade jag väl krypit under täcket för längesen men inte denna 8 -åring inte. Nej, nej.
 Kul förresten att se Brendan Fraiser i en sån här roll så att det inte bara blir massor av komedier.
Och Rachel Weisz, ännu en snygg donna.


Den tatueringen är inte att leka med. Så snygg!
Glömde ju att nämna att "The Rock" har ju en betydandefull roll som Scorpion King.

Julbord Nr 2


Villa Björkås i Vargön.
Det var där vi åt vårat julbord. 180 kr kostade det och då fick man hur mycket dricka man ville och man fick ta hur mycket mat man ville. Och gott var det. Kände väl kanske inte att jag åt av allt som var på julbordet men om man hade gillat fisk och sill så hade man nästan en hel buffe av bara det.
Anders, Loke, Linda & Pontus på väg in

Mormor, Morfar, Thomas och Roger var också med
Ps. fick ingen bild på Roger. Ds


Åh så fina ni är!!




Mina älsklingar

Hope


Ja boken är utläst och den kan jag varm rekommendera.
Har fått en ny favoritförfattare i Lesley Pearse och vill läsa allt med henne.
Hon har en förmåga att skriva så att man tar till sig huvudpersonen och hon stannar kvar länge.
Vill inte riktigt släppa Hope och hennes liv. Denna boken kommer att stanna kvar en tid, det kan jag lova.


Mamma Mia

Jösses! Vilken film!

Har inte sett musikalen men man kan ju en hel del ABBA låtar. Denna filmen svängde verkligen och vilka skådisar sen! Alla var jätte bra. Trodde ju inte att gamla Bond kunde sjunga men visst kunde han ta ton. Svenske Stellan var ju helskön och britten Colin Firth lika bra som alltid. Meryl Streep var lite virrig men kul.
Mitt betyg på denna filmen är en solklar 4:a!

Amanda var verkligen skönsjungade

VARFÖR?!


Varför förstår du mig inte?
Varför ser du inte besvikelsen i mitt ansikte?
Varför reagerar du inte när tårarna rinner ner från mina kinder?
Varför bryr du dig inte?
Varför säger du inte att allt kommer att bli bra?
Varför, varför, varför?


Dagen som skulle blivit underbar och rolig blev ett stort fiasko.
Vi skulle handlat julklappar, myst i affärer, handla god mat, lagat tacos tillsammans med Syster och Pontus och sen spelat spel hela kvällen. Men inget blir som man tänkt sig.
Och det är dom här små planerade sakerna som gör att jag orkar jobba hela veckan. Har man något att se fram emot går ju allt lättare. Istället har jag och Loke suttit helt ensamma hela dagen.
Så varför sov jag nästan ingenting på torsdagen, varför åkte jag och jobbade klockan tre och ordnade barnvakt till Loke. Jo, bara för att jag skulle få vara tillsammans med dig en liten extra stund men varför anstränger jag mig. Det undrar jag nu?

Varför kramar du inte bara om mig och säger att vi gör detta en annan dag? Pussar på mig och viskar i mitt öra att du kommer göra den dagen speciell. Att du ska anstränga dig för att den dagen kommer att bli bättre än vad det skulle ha blivit idag. Varför, varför, varför. Istället sluter du dig och blir arg och pratar inte med mig.
Du ber mig att vara vaken tills du kommer hem. Att jag ska göra det för din skull. Jag skulle gärna göra det för din skull om du gjorde något för min skull. Utan att det är jag som planerat det.
Att få luren påslängd i örat gör inte min förtvivlan mindre.

8 saker

8 saker

Jag har blivit utmanad av Johanna

Reglerna är:

  1. Publicera reglerna på din blogg.
  2. Svara på sex 8-sakerna.
  3. Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 Favoritprogram

Ser nästan aldrig på tv men jag ska göra ett försöka att lista något iallafall

  1. MELODIFESTIVALEN: samtliga svenska uttagningar + finalen PLUS allt som har med Eurovision Song Contest att göra
  2. Vänner
  3. Desperate Housewifes
  4. Biggest loser
  5. Top Model
  6. Extreme Home Makeover
  7. Djurpolisen
  8. ----

8 Saker jag gjorde igår

  1.  Vaknade
  2. Hämtade Loke från dagis
  3. Handlade
  4. Lagade mat (soppa och pannkakor)
  5. Duschade
  6. Åt julbord med Charlotta
  7. Sov en timme
  8. Åkte till jobbet


8 Saker jag ser fram emot

  1. Baka pepparkakor
  2. Se Loke som tomte i luciatåget
  3. Ledighet
  4. Julafton
  5. Nyår
  6.  Att bli gravid
  7. Få upp alla tavlor hemma
  8. Att det kommer vara snö på jul

8 Favoritresturanger

  1. Koppargrillen i Vbg
  2. Shangri La
  3. Pizzeria Maximi
  4. ---
  5. ---
  6. ---
  7. ---
  8. ---

8 Saker på min önskelista

  1. Resa utomlands
  2. Att få behålla jobbet
  3. Att göra denna julen till den mysigaste julen
  4. Gå ner i vikt
  5. Kläder
  6. Orka börja träna
  7. Att ge Loke ett syskon
  8. ... 

8 Personer jag utmanar

  1. Linda
  2. Sofia
  3. Anders
  4. ----
  5. ----
  6. ----
  7. ---
  8. ---


2 gånger under samma vecka!

Vad är det jag pratar om egentligen? Jo julbord så klart. I dessa tider är det något kul nästan varje dag.
Idag t ex ska jag och Charlotta på julbord i Kållebo.
Det är nämligen så att personalen på behandlingshemmet där har "anlitat" oss när dom ville ha pysseldagar.
Charlotta tar med alla hennes pärlor och så har dom haft ett såkallat pärlparty där dom gör sina halsband själva.
Väldigt populärt och uppenbarligen är vi så trevliga =) så dom vill att vi ska komma och fira jul med dom.
Det tackar vi inte nej till =)



På lördag blir det julbord på Villa Björkås i Vargön med släkten.
 Det ska också bli väldigt trevligt. Anders kan vara med då också.
Det är inte illa pinkat =)


Äntligen!

Ja efter ungefär 4 dagar fick jag då lite tid att sätta mig och skriva lite på min blogg. Hade egentligen jätte mycket att skriva men nu när det gått ett tag så glömmer man lätt av vad man hade på hjärtat.

Var riktigt irriterad dagen efter festen men nu undrar jag varför jag var så småsint. Lite öl på mattorna och rödvinsfläckar på köksluckorna är väl inget att bli sur över. Det är ju bara materiella ting så går att bytas ut. Tycker bara att när det är vuxna människor man bjuder på fest så kan man väl torka upp efter sig. Men men... jag har gått vidare nu.
Festen var kul iallafall och det var roligt att så många kom .Tror att vi var 26 stycken allt som allt. Det tråkiga är att man inte hinner prata med alla. Och att det blir grupperingar. Men det kan man nog aldrig komma ifrån.
Fick iallafall riktigt bra kort på många utav mina fina vänner. Dessa finns nu på min bilddagbok.
Hm man kanske ska göra ett fint album med kort på alla sina vänner. Det vore inte dumt det...


Älskar dig gumman! Tack för att du alltid finns där


Väntar på Älsklingen, Linda och Pontus. Vörtbrödet och gräddosten är framdukat och julmusik hörs från högtalarna. Vad saknas? Jo en öppen spis med en sprakande brasa. Men det ju att fixa blink, blink

RSS 2.0