Torsdag 27/3-08

Oj oj! Vi har varit utan både telefon och bredband i några dagar nu så jag har nästan haft abstinensbesvär =) men nu är det fixat så nu är det fart på tangentbordet.

Idag är det en spännande dag. Husvisning halv fem. Ska bli så kul att få se om det huset som jag tror är perfekt för oss verkligen är så bra som jag tror. Jag hoppas ju verkligen det!

Igår var syster här och bjöd oss på pizza. Det var en Hawaii och den var mycket god. Men det var sista pizzan som jag ska äta på mycket länge. Nu får det vara nog!!! Efter jag hade ätit pizzan så kände jag mig så äcklig! Man äter ju alltid så mycket så att det gör ont i magen, det känns som om man ska sprängas. Så nu har jag bestämt mig! Inga mera onyttigheter, jag ska bli "ren". Det kommer att bli tufft men jag kommer att klara det, det vet jag. Lite jävlar anamma så går allting!


Resan till Stockholm är nu spikad. Vi åker den 9 maj och det ska bli så härligt! Att bara komma bort lite grann, jag och mina älsklingar. Vi behöver det. Iallafall jag och Anders. Det är så mycket nu hela tiden att vi knappt ser varandra. Att vi möts i dörren när han kommer hem från jobbet och jag ska till jobbet kallar jag väl inte ett förhållande direkt. Men vad ska man göra? Vi behöver ju pengarna.


Vi gjorde en del bra grejer igår. Jag ringde och kollade upp lite försäkringar på min bil och sen så skickade vi in papprena till Lokes dagis. Äntligen! Det är ju ändå 4 månaders kö så man får ju vara ute i tid. Den 1 september är det dags för honom att göra entre på ett av alla dagisen är i Grästorp. Och just det, det heter ju förskola nu för tiden.

Tisdag 25/3-08

Jag har haft en enda tanke under hela påsken. Man skulle ju ha firat jul istället!!! Så här mycket snö som vi har nu är ju nästan löjligt!  Våren  kändes ju nära och sen bara i ett svep så försvann den och nu får man börja om från början igen!
Blir helt vansinnig!


Min påsk var väldigt lugn och härlig. Har verkligen kopplat av tillsammans med mina älsklingar. Anders har varit ledig så vi har spenderat all vår dyrbara tid med varandra. Påskkalaset var lyckat och det blev mycket god mat . Våra planer för kvällen uteblev dock så vi stannade hemma och bara gottade oss istället. (vi spelade tv-spel). Påskdagen blev i stort sett likadan. Vi skulle åkt till Olsson och Sara men dom fick förhinder så vi stannade hemma och fortsatte spela tv-spel och såg en eller två filmer. Vi tog en promenad senare på eftermiddagen och jäklars vad kallt det var. Riktigt bitande! Vi gick förbi ett hus som jag är väldigt intresserad av. Ska nog gå på en visning av det på torsdag om Anders kan få ledigt. Har ju inte sett det inuti men av bilderna att döma så är det helt ok. Jag vet inte vad det är som får mig att vilja röra på mig hela tiden. Det är ju inget som jag gör med vilje. Har flyttat så många gånger! Först tillsammans med mamma och sen även ensam. Att jag har bott på ett och samma ställe i tre år nu är nog rekord! Har man ett hus så kan man inte flytta runt hej vilt och det är jag fullt medvetetn om men som sagt det är ju inget som jag vill göra. Det enda jag längtar efter är att hitta ett hus som vi kan börja leva i, hela familjen. Jag vill vara den där förortsmamman som lagar underbar mat och bakar och är ute i trädgården och fixar och grejar. Usch detta låter verkligen gammalmodigt men jag längtar. Kan tänka mig att betala lite för att få detta. Jag har bott i hus en gång när jag var mycket liten, kommer ju inte ihåg det så väl. Efter det har det bara varit lägenheter. Hade i och för sig en bostadsrätt i ett radhus med liten trädgård och det tyckte jag var himla mysigt. Men jag vill inte att Loke ska växa upp i en lägenhet. Jag vill att han ska kunna springa på tomten och leka i sin lekstuga (det fanns en på gården) Jag vill ha allt det där. Helylle idyllen!!

Loke är föresten 9 månader idag!! Det har gått så fort!


Lön imorgon!! Hurra!

Det är mycket som ska fixas imorgon. det första vi ska göra är att ringa och skälla på Telia. Vi har varit utan telefon sen i fredags, så jag hoppas verkligen att dom betalar för alla samtal som vi har varit tvungna att ringa från mobilerna.
Sen måste vi boka hotell i Stockholm innan det är för sent.
Senare under dagen kommer Sofia hem och hälsar på och det ska verkligen bli rolig. Det var så längesen vi träffades nu. Vi har längtat efter Hairspray sen vi såg den på bio så imorgon blir det dans och musik för hela slanten tillsammans med våfflor då förstås.



Skärtorsdag 20/3-08

Ja då var sista natten gjord på ett tag. Så skönt! Är nu ledig ända tills på måndag och då blir det en tre dagars vecka till. Det är skönt att veta att och när man får jobba. Då kan man planera in sitt liv lite grann.

Ska gå upp hyfsat tidigt idag, runt tolv tror jag. Då kan jag få pussa lite på min Anders innan han åker till jobbet. Har ju en hel del att greja med hemma inför helgen. Vi har massa tomma ramar som vi äntligen har fått upp på hyllorna, det är nog dags att sätta in lite kort i dom. Det kan jag göra och sen kan jag ju alltid städa så jag kan nog få min dag att gå.

Imorgon ska jag följa med Anders till macken, det är nog en del att göra innan påskafton. Efter det ska jag försöka handla lite, ska ju påsksmycka lite hemma med ris och påskliljor och tulpaner olika färger. Ska bli roligt. Undra hur länge affären har uppe på långfredagen?

Onsdag 19/3-08

Ja gårdagen var kul som alltid när man är hos Charlotta.
Vi har det helt enkelt så roligt ihop.
Vi gör något som vi båda tycker om, att pyssla och greja med pärlor.
Det är synd och skam att man inte kan träffas oftare och greja.


Denna dag kommer inte att bli som jag planerat. Hade tänkt att bara ta det lugnt eftersom jag inte kommer att få sova så mycket för Anders börjar klockan tolv. Förhoppningsvis vill Loke sova idag (det ville han inte igår) så jag kanske är lite piggare på eftermiddagen för då får jag nämligen besök av systeryster. Vi hade väl tänkt ta oss en promenad i detta kalla väder. Tror snart att jag kommer att emigrera! Sen blir det väl lite kaloriförbränning på dansmattan också. Ett jätte kul sätt att träna på, man glömmer ju liksom av att  man tränar för man har himla roligt.
Sen ska vi göra kycklingsallad tills Anders kommer hem. Han slutar fem så han är nog hemma runt sex. Bara så att alla vet så tar det ungefär en timme att åka från NOSSEBRO! (aj aj detta kommer jag att få skit för) men det struntar jag i. Han vet att jag älskar honom även fast jag klagar på att han kommer hem så sent. Det är ju bara för att jag vill spendera lite tid tillsammans med honom som jag blir så irriterad.

Jag tror att denna våren kommer att gå fort.
Jag och Charlotta har många planer och många inbokade pärlpartyn och sen så händer det en del andra grejer.
I april ska vi ju på Joe Labero tillsammans med Sofia och Andreas och i maj blir det Stockholm.
Och det kommer att bli av, det är inte bara något som vi snackar om utan vi har faktiskt kollat upp hotell och grejer.


Påskhelgen kommer att bli trevlig också. På påskafton kommer vi att bli 12 stycken på knytkalaset. Mycket roligt att få träffa (nästan) alla. Sen på eftermiddagen tror jag att det blir lite kalas ute i Sparlösa hos Veronica och Stefan (iallafall om jag får min vilja igenom). Louise och barnen kommer hit och Anders föräldrar ville också hitta på något så det blir nog lite knytkalas stuk på det hela där också. Och det är inte mig emot, alltid kul att se vad andra har med sig att bjuda på.

Måndag 17/3-08

Jag är helt chokad!
Igår var det ett helt underbart mars väder. Jag och Anders tog med oss Loke i vagnen och gav oss ut på promenad. Vi hamnade uppe i skogen till slut och det var varmt och härligt i solen och vi hörde fåglarna kvittra och jag kände att vårkänslorna spirade.
Nu när jag vaknde vet jag inte riktigt vad jag ska känna. Ett stort och tråkigt NEJ! är det första som jag tänker på. Varför kommer snön tillbaka nu?
I allafall så tror jag att vi håller oss inne idag, ingen promenix i detta vädret.


Söndag 16/3-08

Ja vad ska man säga.
Visste ju hela tiden att Charlotte skulle vinna Melodifestivalen. Vilken stjärna hon är!!!! Det kommer att gå bra i Belgrad. Tror ju iallafall att vi får en plats efter kvalet.
Jag var hos syster igår och blev bjuden på tacos och sen fick jag ta ett varmt bad och jag fick även en lermask insmord i ansiktet och sen var det dags för festival så gårdagen var kanon bra.

Min pappa kom hem igår också och åt frukost med oss. Det är ganska så ovanligt men han är så kär i lille Loke så han tar alla chanser han får att få träffa honom. Det är faktiskt himla kul att få se dom ihop.

Fick reda på att en av mina kompisar blev dumpad  för en ganska så allvarlig sak. Hon berättade för sin pojkvän att hon inte skulle göra abort om hon mot all förmodan skulle bli gravid, även fast hon åt p-piller. Då dumpade han henne!!! Hur kan man göra en sån sak? Jag förstår henne precis för den inställningen har jag haft i alla år. Det är ju inte säkert att man kan bli med barn igen efter en abort. Jag skulle aldrig våga chansa om det. Men jag kan inte förstå att man kan bli dumpad av en sån sak. Hon är givetvis jätte ledsen över den här saken och hon saknar givetvis honom men jag hoppas att hon snart inser att hon har det bättre utan honom. Det är ju lätt för en annan att säga men man inser det efter ett tag. Man ska kyssa många grodor innan man hittar prinsen( jag är ett praktexempel på det, och det är jag inte stolt över).

Fortfarande Torsdag 13/3-08

Just nu är mitt jobb toppen. (Är fortfarande på jobbet, men jag är klar med mitt så då passar jag på att skriva av mig lite). Jag håller på att strukturera upp förråden på detta stället. Jag tycker ju att sånt är vansinnigt roligt så jag får komma in nu och jobba och bara göra detta. Helt ok enligt min mening. Skulle ju vilja jobba som lagerarbetare på ett lager och bara ha hand om material och beställningar. Det hade varit så kul! Inga stora pengar men men... Man kanske ska jobba med det man tycker är roligt och inte tänka på pengarna men jag tror att alla jobb blir tråkiga till slut. Det blir ju en vardag, ett måste. Så som sagt, alla jobb är nog tråkiga i längden.

Torsdag 13/3-08

All min kärlek till min underbare pojkvän och sambo idag!! Vi firar 4 år tillsammans. Denna tiden har gått så fort och vi har varit med om mycket kul. Trodde ju aldrig att jag skulle hitta min stora kärlek, men det gjorde jag med bravur. Jag älskar min Anders så mycket och jag vet att jag är älskad utav honom. Jag tror att jag är den lyckligaste lilla flicka som lever på denna jord. Min stora dröm har alltid varit att träffa någon som jag kan älska, att skaffa barn och att få ha all denna stora lyckliga familj i ett vackert hus. Ja vad ska man säga, jag har ju snart klarat av ganska mycket av min dröm och just nu är jag ganska så nöjd med livet. Att skaffa karriär har aldrig varit min grej. Jag skulle må som en prinsessa om jag fick ha ett hus på landet. Inte så att jag vill ha massa mark med lador och bröte men ett fint hus så där lite utanför. Det skulle vara toppen!
Ja ja nog om mitt drömmande =)

Pärlpartyt idag var kul. Vi var hemma hos en underbar familj med ett jätte fint hus ute på landet. (kan ju tänka mig att placera min familj i hennes hus) Det var 11 personer på partyt och allt rullade på som det skulle.
Till alla er som läser detta och bor i närheten av Grästorp, HA ETT PÄRLPARTY! Det är faktiskt jätte kul att få prova smycken och tänka ut om man har något snyggt klädesplagg hemma som man kan ha till. RIktigt kul!!


Sofia! Jag vet att du läser min blogg så kom igen nu! =)
Ha ett pärlparty hemma hos din mor och bjud in släkten. Ju mer dom köper för desto mer bonus för dig!

Onsdag 12/3-08

Gick upp klockan sex idag för att ge Loke mat. Hyfsat tidigt enligt min mening! Har nu rensat upp lite i hans garderob och lagt undan alla kläder som är för små. För det är något som är sant, barn växer som ogräs!!! Loke har redan storlek 74!

Ikväll är det pärlparty. Ska bli så kul! Det var längesen som jag var med nu. Nu ska vi till Frändefors där ett gäng på 15 personer har samlat ihop sig. Denna gången är vi väl förberedda och vi har grejat och donat så nu finns det nästa färdiga set till alla smycken. Vi har gjort en schysst deal också. Köper man ett halsband och ett armband (alltså ett set) så får man ett par matchande örhängen på köpet. Det är inte dumt!
Efter partyt följer jag med Charlotta hem och väntar där tills jag ska åka till jobbet. Puh!
Det kommer att bli en lång dag så jag hoppas verkligen att Loke kommer att somna snart för jag behöver sova innan denna dagen ska kunna ta fart ordentligt.


Måndag 10/3-08

Det blir aldrig som man tänkt sig!!
Anders skulle vara ledig idag så vi skulle greja lite på morgonen och sen skulle jag kunna sova eftersom jag ska jobba inatt. Senare skulle jag åkt till Charlotta där vi skulle lagt den sista tatchen på smyckena innan pärlpartyt på onsdag. Men tji fick jag!! Anders var tvungen att jobba kvällspasset så mina planer gick åt pipsvängen!!! Var hyfsat förbannad över det ett tag men det gick över. Det är ju inte hans fel. Jag ska träffa Charlotta tidigare på onsdag istället så det löste sig. Ofta går det ju att lösa om man vill, man behöver bara anstränga sig lite grann =) dra i lite trådar om man säger så.


Har planerat att ha knytkalas för släkten på påskafton.
Det ska bli himla roligt.
Det var längesen vi träffades allihopa.


Onsdag 5/3-08

Klockan är 8:00 och jag är uppe och har gett Loke mat. Solen skiner redan och det ser ut att bli en fin dag. Får nog bli en promenad sen tror jag. Fick lite energi nu när man har sett solen så jag har plockat ur diskmaskinen, vikit tvätt och städat undan lite här hemma. Hoppas nu att Anders kan ta ett tag med dammsugaren när han kommer hem.

Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev men jag kan ju sammanfatta lite kort.

Lördagen var suverän! Hamnade på Hotell Sofia =) och servicen var kanon. Fick lägga mig i badet det första jag gjorde och samtidigt puttrade middagen ute i köket, kan det bli bättre? Så jag kunde bara ligga och njuta med ett glas vitt i handen. Toppen! Maten var jätte god (ska försöka göra det idag) och sen var det Melodifestivalen. Och den deltävlingen var absolut bäst! Det kan ha att göra med att vi var 6 tjejer som satt och skrek högt när Linda och Charlotte vann. Sen blev det Lipz och det var jätte kul att få dansa av sig lite grann.

Söndagen var inte så hemsk som jag trodde att den skulle bli. Hade lite huvudvärk men efter en Ibumetin så gick det över. Jag åkte och lämnade Loke hos mamma och sen fortsatte jag till Nossebro där jag jag skulle hjälpa till på macken. Det var min dag det....

Måndag var lugn. Jag och Anders tog en promenad när han kom från jobbet och sen sov jag eftersom jag skulle jobba natten.

Tisdagen var ganska så lugn också. Jag sov till halv två och sen åt jag och tränade på min Orbitrek. Jag körde 10 minuter nu så det tar sig =) sen åkte jag och Loke till Salstad. Loke skulle vara hos sin farmor och farfar några timmar på kvällen för jag skulle till Charlotta och pärla. Det var en härlig känsla att komma hem och veta att man skulle få krypa ner med sin älskling.

Vad som kommer att hända resten av veckan:
Onsdag, jag ska till Charlotta idag också. Vi ska ha pärlparty nästa onsdag så tiden börjar dra ihop sig. Vill ju ha massa nytt att visa upp nu när våren är här. Så fort Anders kommer hem idag så är det mat och sen ska jag försöka sova, sen blir det Charlotta och direkt från det så blir det jobbet.

Torsdag, sova tills Anders åker till jobbet. Han börjar tolv. Sen kommer Linda och hälsar på  och då ska vi ut på promenad och träna lite på dansmattan =) Anders slutar fem och då ska maten vara klar och sen ska jag och Linda krypa ner i sängen eftersom det är jobb igen. Pust och stön!!!

Fredagen kommer att bli rolig. Ska försöka sova till tolv iallafall och sen ska vi ut till Salstad och hämta massor av Anders leksaker som han har sparat sen han var lite. Det ska visst vara i jätte fint skick så Loke kommer nog att vara nöjd om några år. Sen blir det Trollhättan där vi ska sprätta pengar. Behöver köpa kläder till Loke, han växer så det knakar. Efter det hoppas vi på Heroes kväll med Olsson och Sara.

Lördag hoppas jag att vi sätter upp alla grejer jag köpte på Ikea innan Anders åker till jobbet. Ska följa med honom så han slipper att vara ensam på en lördagkväll.

Söndag efter Anders har jobbat klart ska vi hälsa på Kim och Hanna. Har inte varit hemma hos dom så det ska bli spännande att se hur dom har det.

Så här ser mitt liv ut!!! Det är faktiskt riktigt stressande att ha planerat allt i förväg. Samtidigt så här det sån här jag är... Det är ju skönt att veta att man inte är sysslolös =)

Lördag 1/3-08

Gårdagen var lyckad! Efter att ha jobbat hela natten och sedan fått sova två timmar på morgon var det dags för Ikea! Jag hämtade upp Linda och undrade lite lätt om vi inte var riktigt kloka. Jag var jätte trött och trodde inte att jag skulle orka köra men det gick riktigt bra. Vi var betydligt piggare än vad vi hade väntat oss och dagen blev kanon! Jag skulle inte ha så mycket men när vi åkte därifrån var jag 3390 kronor fattigare. Oops!
Sen myste jag hemma med mina älsklingar men efter ett tag var jag tvungen att gå och lägga mig en stund och det gjorde susen. på kvällen såg vi klart Bee Movie, den var helt Ok.


Idag är Anders på Sci-Fi mässa i Gbg tillsammans med Olsson. Hoppas att killarna har det skojsigt med varandra =)
Jag däremot väntar på att han ska komma hem så att jag ska få åka till Sofia!! Vi ska ha en mysdag med bad och ansiktsmask och vin. Sen blir det melodifestival en och sen utgång. Det blir nog Lipz eftersom vi vill dansa!!!

RSS 2.0