Grejade lite...

image3

Hängde upp mina nya gardiner. Blev väl inte riktigt nöjd men Anders tyckte det var fint och det är huvudsaken =)

Onsdag 30/4 - 08

Idag är det Valborg och ja, det var väl det. Inget att fira direkt, enligt mig alltså.

Vi kommer att få lite gäster idag. Petter och Mi kommer hem och hälsar på. Ska bli trevligt! Hoppas bara att vädret klarnar upp så att vi kan sitta ute. Just nu ser det väldigt mulet ut.

I natt är det sista jobbdagen för denna veckan. Även fast jag inte jobbar så mycket så tycker jag att det är underbart att vara ledig =)

Morgondagen ser ganska så lugn ut. Ska nog bara umgås med mina älsklingar.

På fredag blir det Jysk och lite shopping. Ska köpa en box att ha på altanen där jag kan ha våra dynor. Som det är nu är dom inkörda i garderoben och det ser inte så trevligt ut.
På fredagkvällen blir det Bowling på Buddy´s med jobbet och efter det blir det mat. Ska bli jätte trevligt, jag gillar verkligen att bowla!

Igår var jag förresten på Tygladan i Vbg och jag hittade massor av fina grejer.
 Dom har så mycket mer än bara gardiner och tyg nu.
Mycket roliga inredningsgrejer fanns det och det var himla bra priser också.
Jag kom hem med 2 st par panel längder, ett ljusfat, lite stenar (turkos), 2 st ljuslyktor (turkosa), 4 st tabletter (att ha på bordet), ett litet block (shopping lista) och servetter.
Allt för bara 377 :-
Jag är jätte nöjd och jag kommer att åka tillbaka!

Tisdag 29/4 - 08

Nu har jag kommit hem efter en lång natt på jobbet. Det var lite slitet eftersom jag hade sovit dåligt men det gör inget för orsaken var väldigt trevlig. Vi grillade tillsammans med Hanna och Kim igår. Älskar dom där spontana händelserna som händer på en vanlig veckodag och som inte är planerat långt innan. Oftast är det då som man har som roligast.



Har fått reda på lite dagar som jag med säkerhet får jobba och det känns tryggt.
 Då kan man börja planera lite.
V 19. Måndag och Onsdag
V 20. Tisdag och Onsdag
Alltid skönt med lite jobb!
 Klirr Klirr

Söndag 27/4 - 08

Igår var jag ute och dansade med syrran och Sofia och vi hade en riktigt trevlig kväll. Men när jag körde hem kunde jag inte låta bli att ringa min älskling och bara sa att jag älskar honom så mycket och jag hoppas att vi alltid kommer att vara tillsammans. Att vara ute på krogen är ju som att vara på en köttmarknad. Alla är ju bara ute efter att få sig ett ragg. Visst, jag har ju varit där också men nu kändes det bara så patetiskt. Jag vill bara kunna gå ut och dansa men det går ju inte! Överallt ser man killar som försöker stöta på tjejer och tjejer som klär sig så utmanande så det är nästan så att man tycker att dom får skylla sig själva om någon skulle få fel uppfattning om vad dom egentligen vill. Efter att jag varit och köpt maten som jag skulle ha med mig hem började jag att gå till bilen och på vägen låg det folk som spydde och folk som pissade överallt och gatan var äcklig och jag fick sån avsmak. Det livet lockar inte, det var efter det som jag ringde anders och bad honom att aldrig lämna mig. Jag vill inte ut i den världen igen. Jag kanske har blivit gammal eller förståndig men jag trivs så bra med det livet vi har. Och det är betydligt roligare och äta middag med goda vänner och spela spel än att gå ut på krogen. Anders har sagt det länge men jag har inte lyssnat på det örat men han har rätt.

Torsdag 24/4 - 08

Å underbara väder! Jag gick upp halv nio och tog på mig "promenadkläderna" och gick runt Forshall. En runda på 45 minuter och det kändes jätte bra! Har inte hunnit göra så mycket mer.
Få se vad denna dagen har mer att erbjuda.
Jag vet att jag ska ställa mig och laga massa mat och senare kommer syster och hälsar på.

Jag känner mig mycket bättre idag, hostan har minskat och huvudvärken är så gott som borta så nu leker livet.

Imorgon blir det frissan, behöver en uppfräschning nu när våren är här. Har även köpt en ny plattång så nu ska jag börja platta håret igen (den plattången måste användas! kostar 1000 spänn så den får göra skäl för pengarna)

Köpte utemöbler igår också! Glömde ju berätta detta! Notan slutade på 3500 kr. Då fick vi ett bord, fyra stolar, fyra dynor med matchande parasoll och en fot som parasollet ska stå i. Vet inte om det var dyrt eller billigt men vi köpte det på Sommarmöbler och det känns ju bra och gynna dom istället för att åka till typ Jysk. 

Onsdag 23/4 - 08

Trodde verkligen att jag var på bättringsvägar. Det kändes verkligen så igår så jag tog en promenad och sen hälsade vi Anders på macken. Men på kvällen så startade hostan! Var uppe halva natten för jag kunde inte sluta hosta. Så det var bara att ringa och tacka nej till jobbet ikväll igen. Inte bra! Men idag ska jag stanna inne, fast det är så bra väder. Jag gillar det inte!

På fredag är det Joe Labero så jag hoppas verkligen att det vänder nu! Något sådant kan man ju inte missa.

På lördag hoppas jag på fest. Hoppas kanske till och med att Sofia kanske kan dra ihop lite folk (hoppas att hon läser detta). Har alltid kul på hennes fester. Då är dansen igång redan på förfesten och det är toppen. Känner att jag vill skaka rumpa ha ha

Ikväll blir det Lord of the Rings. Kände bara att jag ville se den filmen.

Måndag 21/4 - 08

äntligen fint väder och jag har åkt på värsta dunderförkylningen!!! Snorar, hostar, huvudvärk och allmänt hängig. Kan inte ens jobba idag och då är det illa! Brukar ju ta alla chanser till jobb som man kan få men jag var tvungen att tacka nej idag

Fredag 18/4-08

Gick upp tidigt idag och var ute och gick redan vid halv tio tiden. Mötte upp Sofia och vi gick och hämtade en liten bebis till (Elias) som också fick följa med på en tur. Vädret är underbart! Tänk att det har varit så här i två hela dagar. Helt fantastiskt! Ska nog ut och plantera mina penseér sedan. Köpt lite nya krukor att ha på altanen och imorgon hoppas jag på att vi åker och köper nya ute möbler.

Har även fixat våra deklarationer idag, så nu har vi inget som hänger på våra axlar och stör!

Sofia och Elias kommer nog snart och knackar på dörren, vi ska fördriva lite tid innan kvällen.

Väntar nu på min Anders som snart kommer hem från jobbet. Han kommer i och för sig bara säga hej, äta och sen ska han vara hos frissan. Ja ja vi får umgås ikväll iallafall. Då kommer också Sofia och Andreas och hälsar på. Hoppas på att det blir både film och spel.

Torsdag 17/4-08

image3
 
Idag kom Sofia och hälsade på och vi var hurtiga och gick ut och gick en runda i det underbara vädret

Lördag 12/4-08

Har nu äntligen fått tillgång till rummet i källaren så nu ska det bli gym där nere. Får köpa till en del grejer för just nu finns det inte så mycket.
Det finns en Orbitrek, en abtronic och tre kilos hantlar.
Som sagt, behöver lite till!


Denna dag började tidigt. Anders gick upp tidigast och tog hand om Loke, vilket var jätte skönt för min del. Men detta resulterade i att han sover nu, klockan är exakt 20:10 en lördag kväll. Det är roligt! Vi var och hälsade på min mormor och morfar idag. Dom blir alltid så glada när vi kommer och dom tycker att det är så kul att träffa Loke. Det är så underbart att dom fortfarande är så pigga som dom är så att dom kan leka med Loke. Sen så är dom ju bara 68 år i och för sig.

Pärlpartyt igår var härligt och avslappnande och mycket trevligt.
Det var kul att ha party för lite yngre och se att dom också gillade våra smycken.


Tisdag 8/4 - 08

Oj var detta är roligt!!! Att jobba i butik är något som jag skulle kunna tänka mig att göra. Det är roligt att prata med folk och vara social. Det är lite mer än vad man är på natten på Premier. Där önskar man bara att klockan kan bli sex så att man kan komma hem och stupa i säng. Nu har jag inte jobbat på Premier sen i torsdags och det känns väl bra. Känns ju surt att inte tjäna pengar men det är ganska gott att ta det lite lugnt också. Fast lugnt är väl egentligen synd att säga. Har ju gjort en hel del ändå! Ska dock jobba på onsdag så man hinner aldrig riktigt sakna jobbet =) som om man skulle göra det! Gick ju hemma ett halvår innan jag stoppade in fötterna på Saabs område och jag saknade det inte ett dugg!


På fredag är det pärlparty! Ska bli så skoj! Vi ska packa ner allt vi har och åka till Louise i GBG. Hoppas nu att hon har fått ihop ett gott gäng så att vi kan få oss en riktig utmaning. Vi har en hel del nya grejer nu som det ska bli roligt att få visa upp. Alltid lika spännande att se om kunderna tycker lika bra om våra grejer som vi gör =) Har gjort ursnygga fotlänkar i silverkedja och kristaller. Kommer att vara urläckert till sommarn när man är på stranden.
I allafall så har nu min boss Charlotta skickat hem mig med ett uppdrag. Jag ska göra 6 stycken "pärlor på tråd" halsband tills på fredag. Jag gjorde ETT igår. Tar ungefär en och en halvtimme per halsband. Så ja, jag har att göra! Men det är bara kul!


Loke har blivit stor!

Ja idag har det skett! Loke har fått eget rum.
 Vi har ingen bebis längre. Känns lite ledsamt faktiskt. Det går ju så fort! Känner att jag inte hänger med.
Loke har ju redan fått två tänder och han visar tendeser på att vilja krypa. Snart är han en fjunnig 15 åring.
Det går alldeles för fort. Sen så har man ju i baktanken hela tiden att ju äldre han blir desto äldre blir jag!!

Lördag 5/4 - 08

Klockan har precis slagit över till lördag och vi är på väg att krypa ner i sängen. Denna dagen har varit lång. Gick upp klockan tolv efter att ha jobbat hela natten så jag var lite sliten men det gick allt bra. När man vet att något roligt väntar så går det mycket lättare. Skulle nämligen in och shoppa lite med syrran Linda och vännen Sofia. Det var längesen jag träffade Sofia och det var trevligt att ses och prata lite och dricka te.

Det blev inget husköp den här gången. Priset blev för dyrt så vi backade ur. Tråkigt men så får det vara. Det är ju ingen mening med att köpa hus och sen inte kunna göra någonting annat. Däremot har vi bestämt oss lite om hur vår framtid kommer att se ut och för mig är det ett stort steg. Hoppas verkligen att Anders förstår hur oerhört glad jag är att vi har kommit såpass långt. Jag känner att ett lugn har lagt sig över mig. Våra planer kommer inte att inträffa just nu och det är jag väl medveten om, och det är helt okej. Bara jag vet att det kommer att göra det någon dag så är jag nöjd.

Älskar Anders över allt annat och mitt liv kan inte bli bättre.

Det är knepigt egentligen hur olika liv kan vara. Min kompis gör allt för att uppnå sina drömmar genom karriär och väntar därmed med barn och hus. Kan väl erkänna att jag har känt mig lite avis på henne ibland eftersom jag inte alltid är så nöjd med mitt jobb men hon däremot är avis på mig. Hon menar att jag har allt det som hon stävar efter.( Barn, hus på gång.) Hon vill givetvis också ha allt det där men hennes första mål är utbildningen.
Känner faktiskt att jag inte ångrar mig. Jag vet inte vad jag vill plugga till så varför plugga.

RSS 2.0