Jag gillar ju...

...både böcker och filmer.
Lika mycket som jag gillar att titta/läsa så gillar jag ju att samla på dom.
Min absoluta favoritförfattare är Nora Roberts och just nu finns det två nya böcker som jag inte har.
Känner att dom saknas i min hylla.


"Svart ros"
Älskar när hon gör sina triologier. Detta är andra delen.




"Dödligt villospår"


Nora Roberts skriver alltid med antingen en perfekt blandning mellan spänning och romantik eller så är det magi och romantik. Kan inte säga vad som är bäst. Har hitills inte hittat en enda bok av henne som jag inte blivit alldeles fast i. Alla hennes böcker får mig fastklistrad och jag vill helst bara sitta ner i en härlig fåtölj och bara dricka te och läsa en regning dag. Går i och för sig lika bra med en filt i trädgården och härlig sol och fågelkvitter.

With love
Mia

Min klänning...

... kommer att bli så fin!
Var ju hos Birgit idag och hon nålade och grejade och sedan visade hon en färdigsydd klänning i min modell som hon hade gjort, den var i jättefint rosa tyg, och klänningen var fantastisk.
Har valt att ha överdelen i ett annat vitt mönstrat tyg så efter vi varit hos Birgit åkte vi till Ladan där vi köpte tyg till pojkarnas kläder. Dom kommer att ha samma tyg i deras västar som jag har på min överdel och sedan kommer dom att ha svarta byxor och svarta flugor. Dom kommer att vara så stiliga =) Fick med mig tyg till bägge pojkarna för bara 99 kr. Hur bra som helst!

Tillbaka för mera provning på torsdag =)

With love
Mia

Vårtecken

 

 


Hittade skott i rabatten. Är troligtvis påskliljorna som jag planterade förra året.


Jordgubbslandet börjar komma fram


Och jag har fått lite ny färg och ljusa slingor =)

With love
Mia

Mars & Katter

Fy tusan för dom katterna som springer och skvätter på våran altan. Det luktar ju något in i h****te!!! Häromdagen kom lilla Smilla in och lukta kattpiss, hon var alldeles blöt på magen den stackaren. Hon är ju steriliserad men det verkar inte hjälpa. Dom är på henne iallafall. Två gånger har jag ändå hittat stället dom skvätt på (regnskyddet till barnvagnen) och tur är väl att det går att tvätta lätt.


Imorgon ska jag åka och vara provdocka. Ska nämligen prova min klänning =)

With love
Mia

Nytt pass

Nu går vi in på vår 6:e vecka med samma Zumba pass så efter påsk är det dags för lite förändring. Vilket ska bli kul, har nästan tröttnat lite på det passet vi har nu. Syrran var här idag  (passade på att träna Zumba när Anders är hos Olsson) och vi har valt till två nya låtar till passet. En hantel låt och en ny maglåt. Vi får se hur det går med hantel låten, det kanske är svårt att använda dom vikterna som finns att tillgå. Själva har vi ju "sticks", lite som maracass =) hel festligt!

Är så sugen på att springa Vårruset. Det skulle ju vekligen vara ett mål. Vill ju verkligen kunna springa men jag känner redan nu på zumbapasset att jag får ont i mina benhinnor. Men men .... får väl ta det lite lugnt. Man kan ju göra ett försök. Fick med jätte bra tips i senaste "ToppHälsa". Ska allt klippa ut och sätta in i min fina träningspärm =)

With love
Mia

Önskar att....

.. vi kunde fixa våran tvättstuga någon gång. Det är inte så mycket som behöver göras men vi får inte till det helt enkelt. Jag vill ha en bänkskiva som vi kan ha över tvättmaskin där man kan lägga vikt tvätt på tex. Sen vill jag har ett handfat, vi har vattnet framdragit så det är inga problem att koppla in. En hylla att ha tvättmedel på hade inte varit dumt. Två stycken har vi som bara ligger i garaget till ingen nytta.
Ska ta tag i detta så fort bröllopet är över. Då kan vi börja tänka på allt annat som måste sparas och fixas till.

Något sådant att ha tvättmedlet i hade inte varit dumt.

 

With love

Mia


Vill ha....

Jag vill ha en iCurl!

Tänk att få så där härligt stora och fina glamour lockar.

Kan garantera att jag kommer att använda den mycket.

 

With love

Mia


Middag hos Hanna, Kim & Ella

Vi blev bjudna på middag till Trollhättan igår. Närmare bestämt hem till Hanna och Kim som har flyttat till ny lägenhet. Det är farligt för mig och komma hem till folk. Jag börjar genast planera hur jag kan göra om hemma och jag vill köpa nya saker. Anders tänker snart inte ta med mig ut =( Tycker iallafall att deras lägenhet var jätte fin och mysig. Middagen vi serverades var toppengod och morotskakan likaså. Barnen kom jätte bra överens och jag hoppas verkligen att Loke kommer att vara så intresserad av Thor som han var av Ella. Han lekte jätte bra med henne men det är klart, Ella är ju en himla söt tjej.


Barnen myser i knät


Ella sittandes på golvet


Thor & Ella


Kramkalas


Far & Son


Ella får lite skjuts


Kim & Thor myser i soffan

TACK för en mysig dag med god middag!

With Love
Mia


Tjejdag + kväll

Denna dagen var planerad sen länge och den blev så bra!!!
Jag, Linda, Sofie och Frida hyrde badet för att sitta i bubbelpoolen och ha det mysigt. Vi köpte kex, ost och en massa goda frukter. Givetvis hade vi ju med oss lite starkare drycker såsom vin, cider och shots.
Det var verkligen en perfekt kväll och som alltid är det roligare på förfesten än vad det är ute. Vi spenderade resten av kvällen i Trollhättan på Butlers. Och jag kan ärligt säga att jag aldrig har haft det JÄTTE kul där. Bara medelkul (om man kan uttrycka sig så =). SÅ mycket folk och SÅ varmt!! Och det värsta var att spriten slog aldrig. Tyckte jag drack hyffsat bra men men.... dyrt blev det iallafall. Men det drabbar ju ingen fattig!...
Mådde i och för sig väldigt bra dagen efter så egentligen ska jag väl inte klaga. Det finns absolut inget värre än att vara bakis.


Detta vinet "TRE APOR" kan jag varmt rekommendera. Verkligen lättdrucket och fruktigt vin.

 

Frida, Linda och Sofie i plurret.

 

Jag och Sofie är redo för uttgång. Vi stod för färgera denna kvällen.

 

Dessa damer stod för det svarta och vita.

 

Helheten var iallafall kul och jag hoppas att vi kan göra om det igen.

Bubbelpoolen iallafall ;)

With love

Mia

 


Klänningen skickade jag tillbaka

Ja nu händer det grejer inför bröllopet.
  • Jag har ringt och kontrollkollat så att Bygdegården fortfarande är bokad i vårt namn.
  • Har fått tillbakat papperna från Hindersprövningen. Vi får gifta oss =)
  • Vi har skickat in papperna om efternamnsbyte.
  • Vi har pratat med Agneta Wallander på banken som ska viga oss.
  • Anders har lämnat in sin ring för gravyr.
  • Vi hämtade ut min ring idag. Så fin! Men det allra finaste var gesten som Anders gjorde. Han tog fram och betalade ringen kontant med pengar som han har sparat ihop. Så helt plötsligt har vi 2800 kr att lägga på annat. När han gjorde detta blev jag så rörd. Fick till och med tårar i ögonen (bådar inte gott till bröllopet, kommer lipa för minsta lilla grej).
  • När jag provade den nya klänningen som jag hade beställt så var den givetvis för liten (men det hade jag ju räknat med). Men det bästa var att det var inte på grund av magen som den var för liten utan den var för liten över ryggen. Pratade med min sömmerska Birgit för jag tänkte att hon skulle ju ändå sy upp min klänning eftersom den var för lång. Tänkte om hon kunde lägga ut klänningen lite också. När jag kom till henne och visade klänningen frågade hon vad jag betalde för klänningen och jag svarade - 3500 kr. Då säger hon att om jag köper eget tyg så syr hon en klänningen till mig för 500 kr. Så nu har jag skickat tillbaka klänningen och valt ett nytt mönster. Köpte tyg idag för 423 kr (då tog jag det dyraste och finaste tyget) som jag lämnade till Birgit. Ska tillbaka till henne på tisdag för att prova det hon har åstadkommit. Känns som om jag har tjänat massa pengar!!! En helt underbar känsla =)
50 dagar till bröllopet!

With love

Mia

Sov en hel natt

Ja tro det eller ej men jag sov faktiskt hela natten. Har inte hänt allt för många gånger sen lille Thor kom till världen.
Men igår fick han vällingen vid 22:30 och sen så vaknade han inte förrän klockan var 05:45. Jag vaknade dock tidigare av Anders klocka. Han skulle nämligen upp 05:10.
Men jag lyfte över Thor till mig i sängen och sen sov vi vidare tills klockan ringde 07:00. Dags att gå upp och göra iordning allihopa eftersom den store killen ska till dagis. Jo då, det är fullt upp på morgonen!!
Som tur är så kom Linda och hjälpte mig. Vi hade nämligen bestämt att ta en promenad till dagis så att vi sedan kunde gå och sola. 1 kr/min tar dom på "Havsmåsen" nu. Jag mitt pucko står och pratar med Linda samtidigt som jag lägger i pengarna och inser inte att jag stoppar i två stycken tior istället för en. Har ju inte solat på ett tag så tio minuter borde räcka tycker jag. Kommer dock på mitt misstag precis som solariet tänds så det var bara att ställa tidtagaren på telefonen och ligga kvar. Ja ja... solade tolv minuter så nu är jag jätte fräknig.
Snacka om bortkastade pengar, men men har man gott om dom så varför snåla ;)

Dags för städning av toaletten...PÅ ÖVERVÅNINGEN!!!

With love
Mia

Träningen gick bra!

Stationsträningen var mycket lyckad. Det kom tre stycken tappra själar som vågade sig på det nya passet. Och dom slet som djur. Tyckte att det kändes lite dumt att stå och titta på så jag hoppade in lite lätt själv och körde lite jag också. Det räckte! Jag blev jätte svettig. Men det är ju det som är meningen med ett bra pass. Det ska kännas att man har tränat.
Att vi använde oss av spinningpassets musik gick jätte bra, märkte knappt att dom var där. =)
När passet rörde sig mot slutet så gick vi in för att stretcha i badhuset och nästa gång så ska jag hoppa i bassängen, det kan jag lova. Det hade varit underbart att få svalka av sig.
Så det ska jag komma ihåg att skriva på hemsidan, att man ska ha något man kan bada i under träningskläderna.
Ett dopp kommer att uppskattas!

Undrar lite hur man ska göra för att locka med sig lite killar bort till stationspasset. Det är ju verkligen ett pass som passar för alla.

Några ideér?

With love
Mia

Twilight

Jag tillhör den kategorin som inte blev så förtjust i filmen Twilight. Jag gav den en svag 3:a i betyg utav 5 möjliga. Alltså är det en helt okej film men jag hade så höga förväntningar med tanke på vad min syster tyckte om denna film (världbäst) så jag blev faktiskt besviken.
Tycker idén är kul med moderna vampyrer men effekterna när dom springer och ska röra sig fort får mig att skaka på huvuvdet. Effekterna är inte bra och det ser ut som om det är sprattelgubbar som springer en bit ovanför marken.
Jag gav faktiskt filmen en chans till men det blev inte bättre för det.

Och en sak till, Robert Pattinson är inte snygg och Kristen Stewart beter sig som en isdrottning med spasmer.



Men jag är inte den som inte ser en storfilm så häromdagen så slängde vi i tvåan "New Moon" och jag tyckte att den var bättre än första filmen. Aningen seg i mitten av filmen men den här tyckte jag var snyggare gjord. Vargarna var otroligt fina. Och Taylor är ju ögongodis till fullo. VILKEN KROPP!!!!
Hmmm undrar om det var det som gjorde att jag tyckte filmen var bättre? ;)



En 3:a även till denna filmen men en stark sådan.


With love
Mia


Stationsträning

Idag har vi det allra första av många (hoppas) passet med stationsträning. Det är jag och syrran som håller i det och vi ska försöka få ihop det till Sofies spinning. Kan nog bli riktigt lyckat och vi kommer att få in så mycket folk samtidigt så det kommer vara hårt tempo men väldigt mycket pepp. Det kommer att bli asbra och perfekt att göra en lördagsmorgon. Då kan man med gott samvete äta och dricka gott på kvällen.
Det kommer att vara 9 stationer och vi kommer att gå igenom dom allra flesta muskelgrupper. Vi kommer också kombinera med kondition så det kommer att vara en rejäl genomkörare. Jag garanterar svett!!!
Än så länge är det bara 5 bokade men vad gör det? Jag ska köra hårt med dom. Visselpipan i högsta hugg!!

Önska mig lycka till!

With love
Mia

Rikskändis?

Jo, det kanske man kan kalla mig nu.
Har nämligen varit i NLT två gånger på ett halv år =P
Denna gången handlade det ju inte om tråkigheter utan om mitt och syrrans Zumba pass.
Hoppas nu att det lockar ännu mera folk.
Vi har ju faktiskt utökat till två dagar i veckan nu =)









Se så roligt alla har =)

With love
Mia

Min syster

Jag älskar min syster. Och inte bara för att man MÅSTE göra det, utan för att hon faktiskt är min allra bästa vän.
Trodde inte att det skulle bli så här när vi växte upp. Under vår barndom kan jag väll ärligt säga att hon inte var lätt att tas med. Jag avskydde henne visa stunder. Men som sagt, allt det där är glömt och nu betyder hon allt för mig.

Hon kom hem med en liten present härromdagen. En liten uppmuntran till mig som varit sjuk.
Fina ljusrosa tulpaner =)
*Me like*











With love
Mia

Ett tillägg till förra inlägget

Jag måste ju även berätta att jag nog är lite avundsjuk på Anders.
Han jobbar faktiskt med något som han tycker är roligt. Vem vill inte göra det?

Anders gjorde något som inte så många vågar göra. Han satsade. Och visst, det är både med- och motgångar med att vara egen företagare men det är det väl med det mesta i livet?

Jag vet att Anders älskar mig och barnen mest av allt. Han visar och säger det till oss varje dag.
Och jag vet att han hade varit hemma med oss om han hade kunnat.


With love

Mia

Med handen på hjärtat..... så hatar jag det.

I vanliga fall så brukar jag inte tycka att det är jobbigt med sjuka barn. Men nu är dom två och uppenbarligen har jag samma sjukdom som dom. Vi är med andra ord febriga, snoriga och hostiga. Barnen vill inte släppa mig och skulle jag råka ändra på mig i soffan så gråter dom hejvillt.
Det jag vill komma fram till är att jag skulle så gärna vilja att Anders kunde stanna hemma från jobbet. Men som egen företagare kan man inte det. Och jag hatar det!!!! Jag skulle faktiskt vilja att han hade ett vanligt jobb så att han kan vara hemma för vård av barn. Jag vet att jag är mammaledig och ska kunna ta hand om mina egna barn men som sagt, jag är sjuk!!! Jag orkar inte! Jag vill bara lägga mig ner och gråta.
Har varit uppe och lagt Loke nu. Han har fått alvedon så hoppas nu att han kan sova hela natten. Thor har också somnat till, han sover med 10 minuters mellanrum och lillpojken är så hes så man hör knappt när han gråter. Han är verkligen ynklig just nu.

Sen givetvis finns det ju mycket bra saker med macken också, som tex att vi kan se alla nyheter från Videotoppen. Om vi har slut på mjölk kan Anders bara ta med det hem från jobbet. Väldigt bekvämt.

Men ärligt talat.

Ibland känns det som om Macken går före allt....

With love
Mia

Fest hos Sofia

Äntligen så var lördagen här. Hade verkligen sett fram emot denna dagen under lång tid.
Den började med att syrran kom hit och vi mätte och vägde oss. Hade inte rört mig så mycket på vågen men mina kroppsmått var desto bättre. -2,5 cm i midjan. =)

Sen åkte vi och hämtade upp Sofie och begav oss till Marika där vi skulle ha lite tjejsnack med champagne i hennes badkar. Himla mysigt men det blev givetvis stressigt när vi alla fyra skulle göra oss iordning. Så vi blev tyvärr lite sena till Sofia och jag kan ärligt säga att jag skämdes när vi dök upp och Sofia hade gjort iordning massa goda tilltugg och dipper och välkomstdrinkar. Men vi hann iallafall innan Mellon startade, alltid något. =P
Att Anna vann var himla kul. Hoppades på henne, Salem eller Darin. Kan väl känna att jag tror att Salem hade haft större chans men Anna är så söt så det går nog vägen =)
Efter Mellon så begav vi hos utåt. Vi hamnade på Lipz och där dansade vi hela kvällen lång och det var längesen jag hade så roligt.


Välkomstdrinken var smaskes


Sofie, Hanna och Linda


Supergoa Marika och jag


Mer på mig och Marika


Linda och Henkan


Linda, Sofia och Hanna


Marika och Henkan hade det roligt


Sofia och Lars var kvällens värdpar. OCH jag tycker att Lars var huslig =)


Marika gör en efterapning av Sofias välkända plutmun =)


Sofie och Henkan


Jag och syrran


Fina flickor


Henkan ville också vara med


På Lipz


På dansgolvet


En mycket rolig och lyckad kväll med helt underbara personer. Detta SKALL göras om!!!


With love
Mia

"Upp"

"Upp" är Disney/Pixars nya film och jag trodde att den skulle vara dålig. Har inte alls känt att jag har haft behov av att se den. Men jag och Anders satte på den och jag blev riktigt överraskad.
Den är ju jätte snygg gjord (givetvis) och sen har den ju det där fina budskapet som Disney alltid får med i sina filmer.
Enligt mig får "Upp" en 4:a i betyg (på en skala av 5) så det är nästan topp =)



Inga tårar i denna filmen så det dra ner betyget lite grann ;)

With love
Mia

"Allt för min syster"



Oj, det var riktigt längesen jag såg en film som fick mig att gråta som denna filmen gjorde. Kan riktigt säga att det gjorde ont i mig. Tårarna flödade på fler än ett ställe under filmen. Den var gripande för mig både som mamma och som syster.
Varför ska det finnas sjukdomar? Till alla er där ute som tror på en högre makt, varför?
Det gör ju absolut ingen något gott.

Känner ni för att gråta rejält så kan jag rekommendera denna filmen. Samtidigt som den gjorde mig väldigt ledsen gjorde den mig varm, fick en skön känsla när filmen var klar.

Vill bara tillägga att man ska vara rädd om sina nära och kära. Man vet aldrig när olyckan är framme.

With love
Mia

Sötis bilder på Thor





 

With love

mia


En vanlig dag

Jag provade på ett recept som jag skulle kunna kalla för LCHF (tror jag) hade nämligen inga kolhydrater till.


Kyckling och champinjoner i massor av creme fraiche. Till det, gröna bönor.




Thor fick blåbär han. Mycket gott =)

With love
Mia

Ringen är beställd!!

Anders var ledig igår så vi bestämde oss för att spendera hans lediga dag med att shoppa lite.
Vilket jag vet att han hatar. Om det inte är till han själv förstås ;) som typ datorer, tv apparater och nya filmer eller spel. Men det var inte det vi var ute efter denna gången utan vi skulle titta på en vigselring.

Visste på ett ungefär hur jag ville att den skulle se ut. Jag ville ha något med någon sten i men den skulle ju matcha med förlovningsringen också så vi bad om att få titta. Expediten inne på Guldfynd var otroligt duktig och jätte trevlig och det räckte att hon tog fram en bricka med ringar och så hade jag hittat MIN ring.
Det är en ring i guld som är stansad hela vägen runt så att det faktiskt ser ut som stenar. Den glittrar otroligt vacker och gjorde sig jätte bra ihop med min första ring. Hade inte tänkt lägga så mycket pengar på ringen men Anders tyckte att jag skulle ha den och jag blev verkligen jätte rörd. Började faktiskt nästan gråta samtidigt som jag hade det största leendet på mina läppar.

Älskar min Anders så mycket. Han vill verkligen alltid att jag ska få det bästa.

 

With love

Mia


En sak avklarad

Den alkoholhaltiga delen till bröllopet är avklarad.
Vi stod i valet och kvalet att åka till Tyskland och handla men det ordnade sig ändå.
Tänk vilken tur man kan ha ;)



With love
Mia

Te

Har börjat att läsa tidningen "Topp Hälsa" och fick ett jätte bra tips för alla oss chokladberoende. Det är ett te med chokladsmak, Yogi Tea Choco. Ett te som ska ligga och dra i minst 7 minuter för att det ska smaka riktigt gott och mycket. Har bara druckit en kopp hitills men kommer absolut att dricka mer av det.



Känns härligt och nyttigt!


With love
Mia

Andra chansen

Har ju inte följt Melodifestivalen lika väl som jag brukar göra men jag har väl ändå haft hyffsad koll tycker jag. Därför kan jag väl med säkerhet säga att jag tycker att rätt bidrag gick vidare från Andra Chansen. Pernillas låt är en riktigt schlager dänga som man blir glad av och gärna vill dansa till. Jessicas ballad gör mig rörd och jag ryser av välbehag när hon sjunger. Gillade den skarpt! Men tyvärr har ingen av dessa någon chans i finalen. Har mina favoriter och jag tror på Salem al Fakir eller Darin.

Denna gången såg jag inte Mellon ensam. Sofia kom hit och lagade middag. Även syrran döck upp och höll oss sällskap. Det blev Tacokryddadkycklinglasange, (Vilket jag tror att jag gjort tidigare) och det var gott men starkt! Men jag gillar stark mat så det var ingen fara. Det blev dock aningens varmt ett tag =)


Sofia höll lille Thor ett tag. Uppenbarligen tillräckligt länge för att han skulle hinna spy på henne.
Upptäckte du det själv Sofia?  =)



Syrran var snygg som alltid


Det var en väldigt lugn kväll (vilket det inte kommer bli nästa vecka när vi ser på Mellon =) Längtar!!
En kopp te på kvällningen var det som bjöds på idag.


Vi pussades lite mellan låtarna


Måste ju säga att jag fortfarande tycker att jag är rödhårig =(

With love
Mia

Klänningen

 

Måste ju berätta att jag tog den största storleken som dom hade, storlek 44. Och den satt ganska så bra, aningen stor kanske. Vilket förvånade mig till tusen!!! Trodde faktiskt inte jag skulle få på mig klänningen, så jag var super glad!! Men jag bestämmde mig för att skicka tillbaka den och ta en mindre storlek. Den kommer säkerligen att vara för liten när den kommer men jag har planer på att forsätta att träna och äta rätt så förhoppningsvis så passar den till vår stora dag.

Behöver dock sy upp den. Så det ska jag ringa och fixa på en gång.

 

with love

mia


Thor 4,5 månad

Tiden går så fort.
Thor sitter upp (med hjälp av stöd) och han har provat lite smakportioner och det tyckte han var gott =)





Blåbärspuré var en höjdare.


Loke visar att det inte är några konstigheter att stoppa maten I munnen.

With love
Mia

Mys

Ja lite mys hinner man allt med på morgonen innan vi ska till dagis och träning och allt var det är för något =)



With love
Mia

Nu har den kommit!

Hämtade ett stort paket på posten idag.
Det var rosa och ganska så lätt.



Och det som  fanns i?....



Det var flera lager med vitt tyg.



Ni gissade rätt! Det är min klänning =)

With love
Mia

Aningens för liten

Gick igenom lite kläder som hamnat längst in i garderoben och de visade sig att Loke växt en del sen sist han hade på sig jackan.

 

With love

Mia


Promenad

Passade på att bort och lämnade Loke på dagis när det var så härligt väder.

Linda gjorde oss sällskap.

 

With love

Mia






Superhjältar


Jag har två stycken hemma. Små underbara superhjältar.













Älskar dessa små gossar av hela mitt hjärta.
Tänk att jag och Anders har kunnat göra något som är så fint. Detta är KÄRLEK.



With love
Mia

Solen tittar fram

 

Nu när solen ÄNTLIGEN har visat sig så kände jag att ett par nya brillor gjorde sig rätt.

Sen att det var 50% rabatt på glasögonen på macken gjorde saken ännu bättre =)

 

With love

Mia


Bröllopsfärgningen är påbörjad

Hade tid hos frissan för att fixa håret inför bröllopet. NU??? tänker ni och ja, måste vara ute i god tid för jag vill ha riktigt fina och ljusa slingor i håret tills i maj.
Så vad gjorde jag då hos frissan? Jo jag avfärgade håret.
Hade ju väldigt rött och det är svårt att få upp det ljusa då.
Var givetvis tvungen att färga över den färg (orange) som var resultatet av avfärgningen och då fick det bli en brun färg istället. Sista mars kommer det att bli slingor =)

Avfärgning

Resultatet av avfärgningen = ORANGE






Innan och efter.

Det är inte jätte stor skillnad men jag vill att helheten fortfarande ska vara brun med ljusa slingor i så jag är jätte nöjd med denna färgen. Härligt att få bort det röda. Nästa gång jag ska färga håret hemma så kan ni väl påminna om att inte ta något med rött!! Gör nämligen alltid detta felet.


With love

Mia















RSS 2.0