Arn

Vi var och såg Arn - Riket vid vägens slut. Och vad ska man säga om den? Den var bra tycker jag.
 Gillar väl inte att den hoppar så mellan Arn och Cecilia i början. Känns lite barnsligt. Båda tittar upp mot himlen och tänker på varandra....
Sen så känns det väldigt konstigt när man får träffa Arns och Cecilias son. Han har blivit vuxen men inga andra har ändrat utseende. Anders tyckte att Magnus (Arns son) såg ut som Cecilias unga älskare och han har alldeles rätt i det.
Annars är ju detta en direkt fortsättning på första filmen och det gör dom väldigt bra. Man utelämnar inget och man får svar på allt.
 
Arn - Tempelriddaren. Första filmen


Arn - Riket vid vägens slut. Andra filmen


Arn och Cecilia

Idag är det bättre...

Mitt lilla hjärtegull är sjuk! Fast idag är han betydligt bättre än igår. Igår låg febern på 39 grader och han var riktigt hängig (fast även jätte mysig) han ville ju bara sitta i knät hela tiden. Idag är han piggare och han leker som förut, ingen feber. Tempen låg på 37.
 Vi får väl så om det blir dagis imorgon.


Kräftskiva blev det igår iallafall. Vi skulle hjälpa till att vara hundvakt ute i Flo och då gjorde vi det till något roligt och anordnade en liten kräftskiva. Det var jag, Anders, Loke, Louise och Kim. Det räckte bra! Loke var ju som sagt dålig så han låg mest i sin vagn. Men vi andra åt så vi nästan storkande. Visst, kräftor är gott men det är ju ett eländes att skala. Nej räkor är nog faktiskt bättre. Får ta med mig det på nästa kräftskiva.=)
Efter maten blev det snack över några glas med vin. Alltid trevligt.
Och Louise, jag tycker att vi åker till Kiel!!!



Mycket mat blev det
Hattarna på!
En hel del skräp blir det efter kräftor

Ny tid?

Det känns som om man går in i en ny tid. Jag menar, Loke börjar på dagis, jag ska börja jobba. Bara det kommer att vara en sån himla omställning. Och sen, tänk en sån enkel grej att Loke somnar tidigt på kvällarna. Jag och Anders kan se en film på kvällen med lite tända ljus. Det har vi inte kunnat göra förut för vår lille solstråle har varit överallt. Men nu när han är på dagis somnar han vid sju snåret så jag och Anders kommer att ha mycket tid för varandra nu. Känns ju som att man tappar varandra lite ibland. Men det ska bli ändring på det nu.
Sen så är jag ju lite pedant (vill ju ha saker på samma ställen och sånt) så nu när vi har möblerat om lite så har Loke fått in alla sina leksaker på sitt rum, vilket gör att det är rent och snyggt i vardagsrummet. Bara en sån sak är underbar!
Vi går mot nya tider...

Men mest av allt så älskar jag mina pojkar. Det är dom som gör livet värt att leva.

Make over

Var hos frissan i måndags för att få en frisyr. Har inte haft det på ett tag kändes det som. Har bara låtit det växa för att det ska bli långt, typ. Men nu blev det kortare i nacken och längre i fram och sen så la vi på en mörkare ton och behöll lite av mina slingor och voila! så ser man ut så här!

Man kan ju inte låta bli att känna sig en aning fräschare nu

Ny bok

Nattens faror.

Har nu läst ut denna bok. En bok som jag tycker att man ska läsa. Inte för att den är speciell på något vis. Utan för att det är en spännande deckare som man inte kan lägga ifrån sig. Och givetvis en mördare som man inte kunde förutse.



Ringde till syrran och bad henne säga ett nummer.
Hon sa: Nr 7.
Tittade i hyllan och och det blev Julie Parsons "När tiden är inne"


P.S I love you

Åh vilken film!! Har nu sett klart den film som hamnade bland toppen på mina favoritfilmer. P.S I love you har allt. Jag tror jag grät tio gånger under filmer. Det bara kommer, vet inte hur jag ska få det att sluta. Älskade verkligen denna filmen!
Skulle så gärna vilja att min älskling kunde se denna film men han tycker nog att den är tråkig. Och det är det som är så synd. Jag skulle bara för ett ögonblick vilja att han skulle förstå hur jag skulle känna om någonting tråkigt skulle hända för oss. För jag tror att jag hade reagerat på precis samma sätt som Holly i filmen.
Denna film rekommenderas varmt!!

Denne irländare är inte heller så tokig.
Om man hade dessa vännerna skulle man inte ha tråkigt en sekund.


 En helt otrolig film. Gud så bra den var!!! Denna film kommer att ligga varmt om hjärtat ett bra tag.

En olycka

Ja det måste nog kallas för det, det jag var med om i söndags på väg hem från macken. Jag körde verkligen på en stor sten som låg rätt på vägen. Trodde kanske att det var en grävling eller ett rådjur men då hade det nog blivit andra skador på bilen. Jag klarade mig iallafall helt oskadd, fick väl en smärre chock men allt löste sig till slut. Utav alla bilar som körde förbi mig den kvällen så var det bara två som stannade och frågade om jag behövde hjälp. Stort tack till dom! Skadorna på bilen var inte så stora som jag befarade, jag kommer nog undan hyfsat billigt men det är tack vare att Anders har en underbar bror som kan hjälpa till med sånt.
Men just den känslan av att tro att nu är det kört, den kommer att infinna sig ett tag tror jag. När bilen slog i vägen igen lät det som om alla rutor i hela bilen sprack, det var ett fruktansärt ljud. Och sen när jag inte kunde kontrollera ratten och förstod att det var punktering och bara försökte hålla mig på vägen, då insåg jag att jag hade tur.

Alice 6 år

Anders systerdotter Alice har fyllt 6 år. Vi var i Gbg för att fira henne. Stora tjejen!!

Barnen stod upp när vi sjöng för Alice.


Grrr!

Försäkringskassan tar knäcken på mig!!
 Ringer för att höra om jag har fått några utav Anders pappadagar och får vänta i kö i 20 minuter!!!
Jag har plats 398.
 Helt otroligt!


Lite städmani!

Ja idag har jag grejat kan jag lova. Möblerat och flyttat och ändrat och ja, gjort om helt enkelt. Inte så mycket egentligen men man kan säga att det har blivit finare i sovrummet, Lokes har fått mer plats i sitt rum och det mesta i "klädkammaren" fungera nu som det ska. Jag måste göra så här ibland. Nu känns allt lite nyare, lite bättre och då kanske jag kan bo här en stund till utan att krevera. Eftersom jag har grejat som jag gjort idag så åker jag väl på att städa imorgon. Ja ja, då har jag något att göra.

Lördag 23/8 - 08

Lokes första inskolningsvecka är slut och allt har gått över förväntan bra. Eller ja, så här kanske det alltid är, men för mig känns det iallfall väldigt tryggt att Loke tycker att det är kul att gå till dagis. Fröknarna är så himla goa så jag känner att Loke har det bra där. Han blir väl omhändertagen.

Gårdagen var speciell. Den började med att jag åkte hem till Linda direkt efter jobbet. Sov en och en halvtimme och sen upp och fick frukost som syster dukade fram. Sen bar det av till Vägverket och Lindas uppkörning. Medan hon körde passade jag på att titta in på Trestad center. Gick in på Europris och hittade mycket kul. Köpte koppar, med och utan öra, i färgerna brun, beige och svart. Tolv stycken fick det bli, 10 kronor st. Överkommligt pris =) Sen fick jag skynda mig tillbaka till Linda men när jag kom dit möttes jag av en besviken syster. Det känns verkligen så hemskt att inte kunna göra någonting, utan bara stå där och försöka trösta och säga att nästa gång går det bättre. Och det tror jag verkligen. Du kommer att klara det! Efter det skyndade jag mig hem och hoppade direkt (nästan) i bingen och sov en bra stund. Blev lite chokad när jag vaknade kvart i fem och insåg att vi skulle fika hemma hos Petter och Mi klockan fem. Så det var fort upp och iväg. Väl där så hade jag inte behövt stressa för de andra gästerna hade inte kommit. Viktoria, Mikael och Alice skulle också komma för att säga grattis till Elias. Vi satt och fikade en stund. Sju sorters kakor och tårta och hela baletten. När dom andra gav sig av fortsatte vi med PÖL kvällen (provning av öl), jag drack vin, kan ju inte dricka öl, det är ju inte gott!! Mi lagade lite varma mackor och sen var diskussionerna igång. Vi hade väldiga problem med att få Loke att sova uppe i spjälsängen så till slut gav vi upp och tog ner honom och la honom i vagnen och då tog det inte lång tid innan han somnade. Efter en stund flyttade pojkarna in i tv - rummet och började prata musik så jag och Mi satt kvar vid bordet och diskuterade allt mellan himmel och jord.


Elias 1 år

Ja och nu har då även Elias fyllt sitt första år. Vart tog det vägen? Allt går så snabbt, man hinner ju inte med!
Jag hade jobbat hela natten och var allmänt trött och sliten när jag vaknade på torsdagen efter fyra timmars sömn men jag ryckte upp mig, tog på mig kläder och traskade ut i vädret, som faktiskt var riktigt hyfsat. Loke var förstås med mig. Jag kan ju inte gå på Elias 1 års kalas utan att ha Loke med mig. Det är ju hans bästa kompis!
Här leker pojkarna i köket. Dom hittade plastlådan.


Elias fick sin första cykel.

Efter kalaset gick jag hemåt. Var tvungen att skynda mig hem för att plantera min X - boll som jag passade på att köpa innan jag gick till Elias.

I ur och skur

Ja det finns ju inga dåliga kläder sägs det ju men idag tog vädret allt priset. Jag och Sofia påbörjade vår härliga promenad och när vi kommit halvvägs öppnas hela himmlen. Regnet bara öser ner och det blir större och större droppar och det faller allt kraftigare. Så vi blir stående under ett träd ett tag, ganska så länge. Tills vi inser att det inte kommer att sluta regna, så det var bara att börja traska igen. Kan ju berätta att jag fick hänga mina kläder på tork efteråt. Jag var dyblöt!! Loke blev lite blöt han också men inte så att det störde, han hade det gott i vagnen.
Det kommer att bli en del promenaderna nu när Loke börkar på dagis och det är verkligen jätte bra. Fram och tillbaka till dagiset tar ungefär 30 minuter att gå, så bättre kan det inte bli.

Sex tips

Såg en film igår som bara handlade om en sak. Nämligen sex, sex och åter sex. Så har man taskig fantasi och vill prova något nytt så var väl detta en bra film. Annars är det inget jag kan rekommendera. Den hade nästan inga humoristiska drag och jag förstår faktiskt inte varför man gör en sån här film. Sen så får jag väl skylla mig själv, att jag överhuvudtaget satte på denna filmen när titelns namn lyder "Young people fu**ing". Vad hade jag väntat mig?



Nu så ligger det en film i hyllan som väntar på mig, men den får allt vänta ett tag till.
 Jag vill ju inte detta egentligen men tiden räcker inte till.
Anders köpte med sig denna efterlängtade film hem idag.
Har sucktat efter den ett tag nu, har nämligen kommit på att jag har läst den boken och den var ju super bra!
P.S. I love you

Finns det någon som är sexigare och charmigare än Gerald Butler?
Han har allt!!!








Bokklubb någon?

Såg precis på The Jane Austen Bookclub och jag tycker att den var helt suverän. Jag gillade den skarp! En 4:a fick den och jag vill också vara med i en bokklubb! Älskar ju att läsa böcker och tänk vad roligt att få diskutera böckerna med någon. Diskussion över lite plockmat och ett glas vin. Kan det bli bättre?
Denna filmen rekommenderas starkt!

Hela gänget i bokklubben
Denna godingen är med också, i filmen, inte i bokklubben.

Ny bok

Har börjat läsa "Nattens faror", den är skriven av Sandra Brown. En av mina favorit författare.


Den absolut bästa författaren "all time", enligt mig alltså, är Nora Roberts. Hon är bäst! HAr aldrig läst något av henne som jag inte blivit nöjd med.
 
Har hört att hennes böcker ska bli filmer.
Kan det bli bättre?!



Lätt en 3:a!

Ja denna filmen blir man glad av. En sån där riktigt bra film som det kanske inte görs längre. Alla är ju så förutsägbara hela tiden men jag tycker inte att denna är det. Ville faktiskt inte att den skulle ta slut.
Filmen heter Definitely, Maybe och ögongodiset Ryan Reynolds har huvudrollen.
Många bra skådisar med i denna filmen.

Dessa kvinnor är hans stora kärlekar
Den blonda
Brunetten
Den rödhåriga
Hans dotter



Mr. Ryan himself

Betyg på denna filmen är en 3:a. Nästan en 4:a men något håller mig tillbaka.



 

Dessa rekommenderas inte!

Ja, två filmer blev det under semestern. Men ingen som jag kan rekommendera riktigt. Den första vi såg hette "Blackout", den handlar om tre personer som fastnar i en hiss. En är seriemördare och gissa vad som händer sen....

Filmer där det inte är någon som man känner igen är inte riktigt lika bra på något vis. Vet inte varför det blir så...

Dagen efter blev det "Outpost". Den var bättre men inte det räcker inte ända fram till en 3:a.
Handlar om ett gäng legosoldater som ska vara "bodyguars" åt en inflytelserik snubbe som ska ner i en bunkern i Östeuropa. Man kan ju alltid gissa sig till vad som väntar där nere.


Tappra legosoldater


Strömstad



Ja det var helt enkelt härligt att komma bort lite grann. Vädret var på vår sidan dom två första dagarna men sedan blev det tråkigare men det gjorde inte oss något. Vi hoppade in i bilen och får iväg till Norby, 65 butiker på samma ställe. Så det blev lite shopping. Vi passade på att köpa lite födelsedagspresenter medan vi ändå var ute. Alltid kul att hitta saker som kanske inte finns hemma.

På fredagen fick vi fint besök av Olsson och Sara. Dom stannade och åt tacos och sen spelade vi minigolf hela kvällen. Efter en drink i baren gick vi hem till stugan igen. Där fortsatte spelet i form av kortspel.
Sara var tvungen att vara hemma i Thn redan kl nio på lördagsmorgonen så när vi vaknade på lördagen var dom redan borta. Förstår inte hur dom lyckades med det, jag hörde inte ens att dom åkte. Annars är det ganska så lyhört i en sådan stuga och jag brukar vara lättväckt men inte då, uppenbarligen.





Lördagen löpte på, vi åkte över till Norge på lite upptäcksfärd. Vi tittade på den stora fästningen i Halden.
Det fina vädret höll i sig även när vi kom hem från trippen så vi solade lite på verandan och sedan fick det bli promenad. gud vilka snygga husvagnar det finns. Och vad grejer dom har till husvagnarna! Stora verandor och skinnmöbler och gud vet allt.


Glömde säga att Loke tog sina första steg i Strömstad.

2 på samma dag

Japp, idag blev det två filmer på samma dag.
Vi började kolla på Hancock häromdagen och vi såg klart den i dag.
Det är en film som jag varmt kan rekommendera om man gillar superhjälte storyn, vilket jag gör.
Jag satte faktiskt en 4:a på denna film.
 Will är ju alltid bra, och snygg också.
Vilken kropp den mannen har!!!

Snygg dräkt!


Innan kvällen/natten var över hade jag sett Himlens hjärta också. Verkade som en mycket lovande film tyckte jag. Det är ju riktigt bra skådisar med men oj vad fel jag hade. Nej alltså, skådisarna gör ju bra ifrån sig men jag tyckte att filmen var så tråkig!! Nej inte min stil, det fick bli en 2:a.


Kul att få se Persbrandt i en sån här roll. Har bara sett han spela svin och tuff polis det sista.

Inte denna gången heller!

Snyft! jag kommer aldrig att få mig ett hus ! Snyft! När man äntligen hittar ett som vi tycker om bägge två så höjs priset så förbannat, även fast vi haft högsta budet i två veckor, så väntar mäklaren in fler bud och nu står vi här. Utan hus!

Gammal och fortfarande bra

Det är filmen SPEED. Åh så bra den är. Den har ju allt. Spänning, romantik, en galen bombare och action på hög nivå. Sen så är ju Sandra Bullock så bra! Hon är min absoluta favorit skådis. Så snygg och så mysig och hon verkar vara så äkta i sina filmer. Gillar henne skarp! Detta är en film som man bara måste ha så vi köpte den på Blu-ray.





Sen såg vi en annan film på Blu-ray som vi haft hemma ett tag men som bara har stått och blivit bortglömd. Den visade sig vara riktigt bra och Denzel Washington är ju kanon!! Kan i och för sig inte komma en enda dålig film han har gjort.


Gene Hackman var den andra stora stjärnan i denna filmen.
Det är så kul att se sånna här lite äldre filmer för i birollslistan hittar man skådisar som har blivit lite större och mer kände idag. I denna såg man namn som Ryan Phillipe och Steve Zahn
Dom var inte med mycket men dom fanns där.


Lite film

Jag roade mig själv idag med att se "27 dresses". Får ju passa på när Anders är på jobbet. Han vill verkligen inte se dessa filmer och jag kan inte förstå varför. Dom är ju så mysiga. Visst, man vet vad som ska hända men ändå sitter man och känner att en tår tittar fram. Det är ju så en film ska vara!!!
Sen så avtar mysigtheten lite när en 13 månaders bebis står på ryggen. Står på ryggen tänker ni.... jo jag ska förklara. Om man vill se en film överhuvudtaget så måste man befinna sig på golvet. Alltså i Lokes läge!

James Marsden var med. (Inte lika snygg som han brukar vara)

Malin Åkerström
Måste ju dock tycka att det är lite coolt att hon är svensk.
Edward Burns var också med men han är ingen höjdare, enligt mig.
Åh så många klänningar hon hade. Kan slå vad om att Sofia blev grön av avund när hon såg denna film ha ha =)

Lördag 9/8 - 08

Det var ju inte allt för genomtänkt när jag och älsklingen gjorde schemat för denna helgen. Det är Grästorpsfestival och vi jobbar hela dagen. Jag nu och sen kommer Anders och byter av mig. Perfekt!? Vet inte vad vi tänkte på. HAr gått här och hoppats på sämre väder, gärna regn och åska, så att jag kan gotta mig åt att ingen annan heller kan gå på festivalen. (Det är ju det enda som händer här i grästorp!) men vädret ser ut att klarna upp och det är ju typiskt. Då känns det ju ännu hemskare att jobba då. Men men... planerar att ta mig lite bra filmer på topplistan som jag kan se ikväll när Loke Toke har somnat.

Vi spelade "Buzz" för fulla muggar igår.
 Klockan 01.00 kom vi i säng så när klockan ringde 07.00 i morse kunde jag inte ta mig upp.
Jag var så trött!!!
Men nu är klockan lite över 09.00 och jag har öppnat macken och tagit emot mina första kunder så livet traskar på, även fast man hade velat bli kvar hemma mellan dom varma lakanen och mina varma älskling.

Även husplanerna spinner vidare. Vi tog tillbaka ledning och efter det hörde vi inget mer. Men jag är inte så naiv så att jag tror att dom har gett upp. Å nej på måndag slår det säkert till! Usch vet inte hur jag ska tackla det här. Är det värt att lägga hur mycket pengar som helst om man verkligen vill ha huset? Det kommer väl andra hus, eller? Men det känns ju så bra med detta hus!! Vi har ju redan inrett i våra tankar, både jag och Anders. (Inte bara jag denna gången).

PS3

Yes, Anders har fastnat i ett Trophys träsk och han verkar inte kunna ta sig därifrån. Trophys är pokaler man får när man klara vissa saker under ett spel i PS3. Så nu tävlar Anders och Anders Olsson mot varandra om vem som kan få mest Trophys. Till Anders stora lycka har dom nu släppt Trophys på lite mera spel, tex Buzz. Så det var vi tvungna och åka och köpa idag. Inget ont över det för jag tror att det kan vara jätte kul men denna hysterin med Trophys gör mig galen! Vi satt i godan ro igår och spelade ett spel men uppenbarligen så var det inte rätt spel för jag fick mig en söt liten fråga om jag kanske kunde sitta vid Facebook en stund. Ja ni hör ju, klart som fan att jag blev förbannad. Han ville nämligen spela ett annat spel och det kunde man inte vara två på. Hmm i det läget ville jag ge honom en fet smäll. Men jag gick och la mig istället.
Detta har vi köpt idag. Ska prova det när jag kommer hem från macken.

"Bug"

Ja vi såg klart på film "Bug" igår och vad ska man säga.
En väldigt tråkig film var det iallafall. Det händer inte så mycket.
Men sen på slutet exploderar verkligen filmen och man blir verkligen äcklad.
Det riktigt kryper under skinet.
Sen kan jag ju inte förstå att det går att manipulera en människa på detta sättet.
Är det verkligen möjligt? Är människan så nerbrytbar?
Tycker iallafall att Ashley Judd gör en strålande insats.
Hur trovärdig som helst.




Tycker att Ashley ser lite konstig ut i denna filmen. Det är väl i och för sig hennes rollfigur som ska se ut sån för hon brukar alltid vara så vacker.
Den här snubben är bara oerhört galen
Hm folie ska visst håller småkrypen borta eller var det mot radiovågor, kommer inte ihåg.

Ja sofia vi hade kunna se denna filmen. Inte det minsta skrämmande

ARGHHHH!

Jag blir tokig!!!
Nu är det ju givetvis några andra som har lagt bud på huset.
MITT HUS!!!!


Husvisning nr 2

Ja vi var och tittade på huset idag igen. Och direkt när vi kom innanför dörrarna kände jag bara att ja, jag ska ha detta huset. Det kändes som att komma hem. Visst det är en del att göra men det är väl det som är tjusningen. Att äntligen få det som man verkligen vill ha det.
Tyvärr har mäklaren bestämt sig för en visning till och den är på tisdag så det är ju bara att vänta.
 Hatar att vänta!!!

Äppelkräm

Vi har fått massor av äpple utav Anders föräldrar så det är ju bara till att börja arbeta.
 Idag så gjorde jag äppelkräm och det var inte alls så svårt som jag trodde.
Tog nästan ingen tid heller.



Ingredienser

4 port

 

500 gram    äpple
4 dl vatten
0.5 dl socker
1.5 msk potatismjöl

Instruktioner

Skala äpplena, kärna ur och dela dom i mindre bitar. Koka dom mjuka i vatten och socker. Ta kastrullen från plattan. Rör ut potatismjölet i lite vatten och vispa försiktigt ner det bland äppelbitarna.Koka upp krämen igen men bara så pass att det bildas en enstaka bubbla. Häll upp i en skål. Strö en anings socker över krämen.
Gott med mjölk och kanel till.




En påhälsning

Fick Louise av oss idag. Jag var ju så himla nyfiken på att se hennes nya lägenhet. Så vi åkte iväg till Gbg.
Hemma hos Louise var det full rulle i köket, hon höll på att laga mat till oss. Smaskens! Tacos blev det, det är aldrig fel. Går ju att kombinera i det oändliga.
 
Här lagas det mat

Lägenheten var jätte fin. Och det som var mest imponerande var att allt redan var klart. Allt var uppackat! Hon flyttade in i fredags, helt fantastiskt. Men det är ju så man vill att det ska vara. Man vill ju känna sig hemma fort.
Tycker att hon hade inrett jätte fint i lägenheten. Här är vardagsrummet.
Ett underbart rum och den turkosa gör sig verkligen. Men även de jätte cerisa gardinerna vi tittade på hade gjort sig här (om man tar bort de turkosa förstås=)

Denna tavla köpte vi i inflyttningspresent.
Hoppas att hon hittar ett bra och trevligt ställe till den.

Jag och min älskling
Louise med sin Johan

Ny bok

Jag skickade ett sms till Anders : Välj ett nr
Han svarade: Nr 8, varför?
Jag skickade tillbaka: Ska välja bok

Så jag gick fram till bokhyllan, räknade till nummer åtta bland mina böcker och fick fram denna. "Tryggare kan ingen vara"
Så den får det bli.

Onsdag 6/8 - 08

Ja en ledig dag. Underbart!
Hade lite problem med lillkillen inatt. Han ville verkligen sova men det gick inte. Halv tre tror jag att han gav upp. Då var jag hyfsat trött. Sprungit upp ur sängen 40 gånger ungefär! Men men vi fick sova till halv tio i morse så jag känner mig ganska så utvilad iallafall.

Längtar så tills imorgon.
 Då ska vi titta på huset igen.
 Vi leder fortfarande men efter imorgon, då andra visningen är kommer nog buden bara att hagla in och då blir det troligen för dyrt för oss så jag kommer inte att få något hus.
Låter jag pessimistisk?
Ja, troligtvis men jag vågar inte hoppas längre.
Händer det så händer det.
Finns inte så mycket man kan göra åt det.
Jo man kan ju betala flera miljoner men då har man ju inte råd att bo i huset.
Så, jag vet inte.
Har inga svar.

Skandal!

JA, JAG KAN INTE SÄGA ANNAT ÄN ATT DET ÄR SKANDAL!
Det har gått en hel vecka och topplistan har nu justerats och jag har bara sett en enda film mer än förra veckan.
Vad har jag gjort egentligen?
Skämt o sido, så illa är det verkligen inte. =)

Imorgon blir det Gbg och Louise. Vi ska hälsa på i hennes nya lägenhet och det ska bli så roligt. Jag ska försöka hitta den perfekta inflyttningspresenten.
Vem vet, det kanske blir fler än en present ;)
(Hoppas att du blir nyfiken nu)

Igår fick vi även reda på att Anders Olsson och hans Sara kommer ut och hälsar på oss en dag när vi är i Strömstad. Himla mysigt tycker vi och vi ser fram emot det jätte mycket.

Sen Sofia, så vill jag också spela cluedo!! Vi kan väl försöka spel snart!!
Tack för igår förresten! Himla mysig dag med lite skitsnack och film. Det behöver väl alla någon gång.

Hade en riktigt mysig morgon tillsammans med Loke. Vi låg och gottade oss i sängen ända fram till tio. Det kommer ju inte så många mer sådana morgonar för jag börjar ju jobba heltid snart igen. Det har gott så fort och jag vill inte jobban ännu! Det är inte det att jag vill gå hemma för det har jag inte gjort direkt mycket, har ju varit på jobbet 2-3 dagar i veckan ända sen nyår. Men att behöva lämna min skitunge på dagis känns allt svårt. Jag vill vara hemma och ta hand om honom. Han behöver mig!!!

Film mys

Det har verkligen regnat hela dagen.
 Perfekt om jag får säga det själv =)
Då blir det film för hela slanten!
Sofia kom hit och joinade mig.
Först såg vi uppföljaren till Step up.
Step up 2 - The Streets


När vi sett klart på den filmen, som fick en 3:a i betyg av mig fortsatte vi med
I Could Never Be Your Woman


Denna film fick också en 3:a


Fullbordad

Och saga är complete!
Jag måste ju erkänna att jag aldrig har förstått varför alla har gillat Star Wars.
Men nu när jag har sett alla sex filmerna kan jag förstå dom och först nu kan jag väl egentligen uttala mig.
Jag har iallafall ändrat mig  och mina betyg på filmerna.
Har höjt upp betygen rejält och det var riktigt kul att se alla filmerna i rätt ordning.
Kändes nästan som om att man behövde göra det.
Man får förklaring till allt som händer under tidens gång och det gör att man följer filmerna med intresse.
 Kan varmt rekommendera dessa filmer.
Jag är nu mera ett Star Wars fan.
Episode 6 - Jedins återkomst
Den populära ljussabeln
Och alla killars våta dröm.
Leia i guldbikinin!

MIB

Såg Men in Black igen, men denna gången på Blu - Ray.
Vet inte om jag har blivit bortskämd med den nya bildkvaliten som finns nu för jag ser faktiskt inte så stor skillnad längre.

Filmen är dock fortfarande kul även fast BR utgåvan är dyrare än vanlig DVD

Idag händer det!

Yes, nu ska vi se klart Star Wars filmerna. Har nu sett 4:an och 5:an så nu är det bara 6:an kvar. Har ju inte sett 5:an och 6:an innan så nu är det allt spännande.
Vi började dagen med att fortsätta där vi sluta, alltså med Episode 4 - Stjärnornas krig

I denna filmen får man ju följa den unge Luke Skywalker
Vi får också träffa prinsessan Leia och Han Solo
och Chewbacca
Harrison Ford som Han Solo
3PO och R2D2 är fortfarande med

Episode 5 - Rymdimperiet anfaller, var en av dom bättre enligt mig.
Luke är fortfarande med
och yoda är tillbaka.
Han Solo och Leia är med.
Och även mr Darth Vader
Han får vara med och fightas lite
Men det enda man väntar på genom hela filmen är detta =)

Sexy Mama

Ja efter gårdagens kväll känner jag mig faktiskt som en sexy mama.
Linda fixade och donade och woila så såg jag ut så här.
Kände mig faktiskt riktigt fin och det var en skön känsla

Kvällen hemma hos Tobbe och Charlotta blev lyckat. Dom bjöd på lite mat och det var trevligt sällskap.
Charlotta
Kvällens värdpar


Vill bara säga att jag älskar min pojkvän mest av allt.

Jag saknar henne...

En gång var jag smal, jag mådde som en prinsessa och jag tyckte att jag var snygg. Att kunna ha på sig dom kläderna man vill och se riktigt bra ut i dom stärker självkänslan väldigt bra.
Så man kan väl säga att just nu är jag hundbajsen som har fastnat under ett par skor.
Vi har ätit så mycket skit det senaste så jag mår dåligt bara jag tänker på det. Det är ju inte så det ska vara. Man ska ju må bra av att äta mat och man ska äta med måtta. Lite träning på det så är saken klar.
Lätt att säga, svårt att utföra.

Detta var jag en gång i tiden.



När jag tänker efter så var jag nog inte så lycklig under denna tiden heller. Visst, jag kom i mina kläder men jag var ständigt orolig för att gå upp i vikt och jag kämpade hela tiden för att gå ner ännu mera. Jag såg ju inte hur fin jag var, det gör man ju inte. Men att ständigt hålla på med dieter, det tär på en. Men jag kommer väl att få leva med det.

Jag inser givetvis att jag var yngre och att jag inte fått Loke på dessa kort. Honom vill jag för allt i världen inte ha gått miste om. Men jag kan väl få tillbaka orken och lusten att träna och äta riktigt.
Jag vill ju vara en sexy mama!


Maraton fortsättning

Vi såg fortsättning på Star Wars filmerna. Vi såg 2:an och 3:an. Episode 3 - är ju bara så bra och Hayden Christiansen är bara så snygg. Man kan ju inte låta bli att fälla en tår.
Men först till Episode 2 - Klonerna anfaller
Detta är alltså en klon. Love is in i the air

Nu till den bästa av Star Wars filmerna (enligt mig alltså, har i och för sig inte sett 5:an och 6:an)
Episode 3 - Mörkrets hämnd
Jedikrigare
And Darth Vader

RSS 2.0