Torsdag 8/1 - 09

Konstigt det känns att skriva 09. Men men det är ju bara att vänja sig. =)

Gårdagen förflöt utan några större missöden. Och det är ju bra.
Middagen hos mormor och morfar var mycket uppskattad. Vi fick kycklinggryta och till det pressad potatis och kokta grönsaker. Och oj vad gott det är med kokta grönsaker och sås. Mums! Efterrätten bestod av blåbärspaj. Loke var helt betagen i pajen. Han åt som om det inte fanns något stopp i pojken.
Dom här riktigt goda recepten är ju svåra att få tag på. Dom finns inte med i kokböckerna nu för tiden. Nu ska allt bara gå ut på att äta så kalorifattigt som möjligt. Men sanningen är ju den att maten smakar bättre när det är grädde eller creme fraiche i. Det kan man ju inte komma ifrån. Så då är det ju bara att samla på sig recepten från mamma och mormor. Vet också att svärmor ligger inne med en hel del hemligheter när det gäller matlagning. ;)

Usch! Har haft början till magkatarr hela natten och det är jobbigt när man vet att kolsyrepatronen hemma är slut. Det lindrar ju nämligen med kolsyra. Men det är ju inte mer än att man får köpa nytt. Så typiskt bara!

Kommentarer
Postat av: proppan

Nej hade inte önskat mig den. Det var Mi:s julklapp tillsammans med boken "Den som inte tar bort luddet ska dö" av David Batra. Hon hade köpt detta t vår julklappslek o ja fick d o blev mycke nöjd! =) Kan magatarren bero på oroligheter i magen? ;)

2009-01-08 @ 09:33:22
URL: http://glamourproppis.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja d e la bara o ligga i..bokstavligt talat..

2009-01-08 @ 20:23:27
Postat av: biig mamma

Nu börjar jag bli lite "irriterad " på din bilddagbok, inga bilder från i år? Slut på film i kameran, el? Saknar bilder på min lille "tok", som jag måste ha. kramisar mam

2009-01-09 @ 13:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0