Fredag 12/9 -08

Då var denna jobbvecka över då. Super skönt!!!
Idag är en rolig dag. Anders syster Louise har bjudit oss till Göteborg för att ta med oss på överraskning. Nu har hon ju avslöjat överraskningen och jag kan berätta att vi ska upp i Gothia Tower. Och jag som är så höjdrädd!!Har ju sett att hissarna är helt i glas. Men men, det är bara att bita ihop. Bra terapi!  Dom ska visst ha väldigt goda räkmackor där som Louise tänker bjuda oss på. Och det tackar vi ju inte nej till =) Så vi har skaffat barnvakt till vår ögonsten. Linda och hennes Pontus kommer och tittar till honom.
Igår var det Pärlparty, och det var lyckat. Vi fick jätte god soppa och en hembakat pizzabit innan vi satte igång och sen var det sju stycken damer som satt och gjorde sina egna smycken. det var alltså ett party där vi tar med allt material som charlotta har. I detta fallet gör vi inte så mycket förutom att komma med goda råd och visar lite grann hur man börjar och kommer igång med ett halsband. Dom verkade iallafall nöjda med vår insats så det var lyckat.

På lördag ska vi titta på huset. Då är det papper och penna som som ska med. Och tumstock!
Och jag lovar att kameran kommer att vara med så att vi kan ta bilder och lägga ut här =)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja har hört att d ska va svindyrt att äta däruppe så att bli bjuden e ju Toppen =D Ja har heller aldrig varit där, men d verkar spännande :)

2008-09-12 @ 12:52:21
URL: http://laprinzessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0