Tacka vet jag Telia

Vi flyttade in i huset i fredags. Så då hade vi ordnat så att telefonen skulle vara inkopplad. Bredbandet kunde ta upp till 14 dagar. Och så voilá! Igår fungerade det. Är det inte helt fantastiskt? Det tycker jag iallafall. Så nu är jag tillbaka i rymden. igen. Har ni saknat mig? ;) Har ju inte hunnit vara borta så länge i och för sig.

Det har ju hänt en del saker. Vi har flyttat till hus. Det är väl egentligen det som har hänt. Men det är så stort och det innefattar så mycket av hela helgen.
Vi fick mycket hjälp på fredagen. Sju stycken var vi som bar. Fyra flyttlass och det tog ungefär tre timmar. Efter det skulle vi bjuda på pizza som tack för hjälpen. Jag beställde fyra stycken olika sorters familjepizza. 470 kr!!! Men men, vi fick ju hjälp.
 

Lördagen bestod ju mestadels av att packa upp kartonger. Anders jobbade i stort sett hela dagen. Men när han kom hem på kvällen kom även Olsson och Sara på besök. Dom fick den "stora" äran att hjälpa till att sortera våra filmer. Ett himla kul jobb, tycker jag iallafall=)

Söndagen var ju Farsdag. OCh helt plötsligt får jag köpa farsdagpresent till fyra stycken. Först har vi ju pappa Johnny (han fick ett presentkort på bio på 200 kr) sen har vi ju styvpappa Roger (han fick lotter för 200 kr.) Christer (Anders pappa) ville bestämt inte ha någonting men vi köpte en flaska rött vin till honom. Och sen så är ju faktiskt Anders pappa numera så Loke (det vill säga jag) köpte en present till honom också.
Puh! Dyrare än julafton... Kanske inte riktigt =) Men ändå!!
Vi firade iallafall Farsdag hos Anders föräldrar i Flo. Dom bjöd på god middag och efterrätt. Något som Loke verkligen uppskattade.
Det blev chokladmousse.

Konstigt egentligen ändå... Där satt vi och gottade oss medan Christer och Ingela slet i köket. I själva verket är det ju vi som ska bjuda hem papporna. Det är ju samma med kalas. Den stackaren som fyller år bjuder hem massa gäster och lägger ut massa pengar på mat och fika. Det är ju en fel egentligen. Bara en tanke...

Några av er har frågat vad vi vill ha i inflyttningspresent. Egentligen ingenting, men om ni ändå tänker köpa så skulle jag vill ha lite större blommor. Typ som man kan ha på golvet. Eller så vill jag ha lite större och högre krukor med blomma i. Gärna svart eller beige kruka. Blommorna får gärna ha en stark färg. Presentkort på Ikea är ju inte fel det heller. Lite tips bara, som jag vil ha vill säga. Anders håller nog inte med mig på denna punkten. Tror jag inte i allafall ;)

Ett sista ord: Jag är trött men lycklig.
Till och med jobbet känns okej för nu vet jag att jag har något roligt att komma hem till.

Kommentarer
Postat av: biig mamma

Ja du lilla gumman, nu är det verkligen sant!!!!!!!!!!!!!! DU HAR FÅTT ETT EGET HUS ATT BO I. Måste säga att det var mycket fint och väldigt välplanerade ändringar, snygga färger och bra med plats för alla Era grejor. Är säker på att ni kommer att få det väldigt bra i ERT nya hus. kramisar mam

2008-11-11 @ 10:48:43
Postat av: Johanna

Ja visst är det så! Men varför gör de så?

Vad säger du, ska vi hädanefter börja ta Helt Egna beslut gällande inredning fom nu? ;p

2008-11-12 @ 14:38:01
URL: http://laprinzessa.blogg.se/
Postat av: biig mamma

Vart har du tagit vägen på bloggen, du har väl inte dött i ditt nya hus. Hör av dig, krama honom. Mam

2008-11-17 @ 19:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0