En börda


Det är vad jag är just nu, en börda!!! För alla!! Allt ska ändras, scheman ska bytas och folk måste ställa upp. Vi har ju jätte många som vill hjälpa till men jag vill inte behöva känna så här. Allt blir så himla omständigt, för alla.
Det som gör ondast är att jag inte får lyfta min lille prins, att jag kan inte leka med honom och han förstår ju inte det. Men jag måste klara detta så länge som möjligt för nu kan jag ju ändå vara i hans närhet hela tiden det kan jag inte vara om jag blir inlagd.
Men en sak vill jag bara klargöra. Att när detta är över så ska jag göra allt för att gottgöra er andra.
Jag älskar er av hela mitt hjärta.
With love
Mia

Kommentarer
Postat av: maria

usch va jobbigt, kan tänka mig att det är det jobbigaste, att inte kunna leka med Loke, så som han är van vid. usch.. många kramar till dig

2009-09-08 @ 21:02:41
URL: http://zigmagirl.blogg.se/
Postat av: proppis

klart du känner så, det skulle jag oxå göra.men jag vet ju att du o alla skulle göra samma sak för mig. klart man vill ställa upp o d ska du inte känna dig dum för. det är vad du behöver just nu. då får d va så bara.

ja filmerna kom på 1dygn så ska börja kolla på "Tretton" eller "Hotell Rwanda" nu, får vi se hur länge ja orkar. kram

2009-09-08 @ 22:42:36
URL: http://livetilillabyn.blogg.se/
Postat av: biig-mamma

Älskade lilla gumman!!! För det första måste du tänka på din lilla "gumma" som ligger och skvalpar så försiktigt. Detta är prio 1, allt annat finns vi till för att hjälpa ER med. Vi tar en dag i taget och snart ska du se att det är vecka 34 och du kan känna dig lite lugnare. Just nu är du nog inte mottaglig för alla goda råd men tänk på att det kommer något gott utav detta. Lita på oss, kramisar mam.

2009-09-08 @ 23:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0