Midsommar är över för denna gången.

Och den var jätte lyckad. Vilka trevliga vänner vi har!!
Regnet höll sig borta men det gjorde tyvärr inte kylan. Men man ska inte klaga. Vi kunde sitta ute och vi kunde spela kubb och gå tipspromenad utan att bli blöta. Grillen kunde vara tänd och middagen bestod utav fläskfile, färskpotatis och gräddfil med gräslök (nyplockat från landet). Efterrätten bestod givetvis av jordgubbar och gräddmjölk.
Det var lite senare på kvällen som vi ansåg att var det dags för lite värme. Så då gick vi in och satte oss och fortsatte ha det trevligt.
Det var så skönt att vi inte lämnade bort Loke. Han hade det jätte roligt och hans älsklingskompis Olsson underhöll han större delen av kvällen. Loke somnade mycket gott efter att ha gett Olsson både godnattkram och puss.

 


Middagen är serverad.

Sofia & Sara

Hanna & Kim
Loke kramar Olsson god natt.Midsommar fortsatte ju även på lördagen.
Först sov vi bort halva dagen. Kan inte förstå att vi sov till klockan ett!!! Även Loke! Han fick välling vid sju tiden och sen tittade han på en film i sitt rum. När den var slut somnade han uppenbarligen för vi fick väcka honom efter att Sara och Olsson hade väckt hos med lite fika. (Tack igen!)
Eftersom Anders så gärna ville ha bakfyllemat och mys (pizza och film) till kvällen så gjorde vi något lätt på lunchen. Pannkakor med vispad grädde och jordgubbarna som blev över från gårdagen. Det var mumsigt!


Smarrigt med grädde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0