StrömstadJa det var helt enkelt härligt att komma bort lite grann. Vädret var på vår sidan dom två första dagarna men sedan blev det tråkigare men det gjorde inte oss något. Vi hoppade in i bilen och får iväg till Norby, 65 butiker på samma ställe. Så det blev lite shopping. Vi passade på att köpa lite födelsedagspresenter medan vi ändå var ute. Alltid kul att hitta saker som kanske inte finns hemma.

På fredagen fick vi fint besök av Olsson och Sara. Dom stannade och åt tacos och sen spelade vi minigolf hela kvällen. Efter en drink i baren gick vi hem till stugan igen. Där fortsatte spelet i form av kortspel.
Sara var tvungen att vara hemma i Thn redan kl nio på lördagsmorgonen så när vi vaknade på lördagen var dom redan borta. Förstår inte hur dom lyckades med det, jag hörde inte ens att dom åkte. Annars är det ganska så lyhört i en sådan stuga och jag brukar vara lättväckt men inte då, uppenbarligen.

Lördagen löpte på, vi åkte över till Norge på lite upptäcksfärd. Vi tittade på den stora fästningen i Halden.
Det fina vädret höll i sig även när vi kom hem från trippen så vi solade lite på verandan och sedan fick det bli promenad. gud vilka snygga husvagnar det finns. Och vad grejer dom har till husvagnarna! Stora verandor och skinnmöbler och gud vet allt.


Glömde säga att Loke tog sina första steg i Strömstad.

Kommentarer
Postat av: proppan

nu e d ju värsta tävlingen om vem som går först haha. va stor loke såg ut på bilden i bilen, pappa upp idan, ser till o me ut som han har en lite prilla inlagd haha! näpp du e inget lammkött längre men dock en mogen erfaren kvinna som vet hur män ska tas..d e inte fy skam d heller!

2008-08-18 @ 20:51:12
Postat av: proppan

spionerar du på mig me..filkväll i veckan?

2008-08-18 @ 20:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0