Lite om helgen

Men först måste jag berätta om vad som hände mig på hemvägen imorse. Och anledningen till att jag berättar det är att jag lyckades lösa en sak med bilen. Och jag är kass på bilar!!! När jag började min resa hemåt och hade kört en bit tyckte jag att jag såg dåligt. Hade jag inga lampor eller vad var det som var fel? Satte på helljuset men såg inte så mycket bättre och slog det mig. Det måste ju vara snö på lamporna så jag stannade bilen och mycket riktigt, dom var täckta med snö. Nu tycker ni väl att jag är helkorkad men jag är stolt över att inte behöva ringa hem till Anders när det var en sån enkel grej. Sen så frågar ni er kanse varför jag inte tog bort snön när jag skrapade rutorna och det ska jag berätta. Jag skrapade inte rutorna för snön var så blöt så inget hade frusit. Vindrutetorkarna tog lätt hand om den saken.

Tillbaka till helgen=)
Som för övrigt gick fort och smärtfritt. Ganska iallafall om man inte räknar med spinningpasset i lördags som nästa tog död på mig. Oj oj, jobbigt var det men samtidigt skönt. Det gör gott och det känns gott. Efteråt iallafall =)
Har nu skaffat årskort på Hälsoborgen i Grästorp. Känns skönt att ha gymmet ungefär 3 minuters gångväg hemifrån. Här ska tränas så att det ryker!!!

Pappa kom och hjälpte oss att sätta upp lite lampor. Vi har haft en lampa från Ikea som har legat i sin förpackning i snart 2 månader. Den kom upp. Sen så fick Anders en takfläkt utav pappa i julklapp/födelsedagspresent som ska sitta i sovrummet och den är också på plats nu. Helt otroligt men sant!



På kvällen bjöd vi hit Sara och Olsson på middag och lite spel.
Maten var god, sällskap mycket trevligt och spelen skojiga.
 En mycket lyckad och härlig kväll med ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0